codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,359
4070ti süper çok daha iyi olursizce 4070 ti super alınmalı 4070 super acaba aralarında kaç fps fark baktım anlamadım
4070ti süper çok daha iyi olursizce 4070 ti super alınmalı 4070 super acaba aralarında kaç fps fark baktım anlamadım
darboğaz sorunu olur mu acaba bunla uyumlu acaba4070ti süper çok daha iyi olur
7800x3d ile olmaz ama 7500f ile çok çok aşırı az olabilir 16+16 32 yaparsanız iyi olurdarboğaz sorunu olur mu acaba bunla uyumlu acaba
ortalama bi oyun için 32gb ram mi 16gb ram alınmalı çift kanal ramler daha fazla veriyorumuş galiba
hangi soğutmadan alınır 7800x3d sıvı soğutma hava soğutma iyidir7800x3d ile olmaz ama 7500f ile çok çok aşırı az olabilir 16+16 32 yaparsanız iyi olur
am5 daha iyidir 750w yeterli olur soğutucu phantom sprit iş görür anakart için orta seviye yeterli olurhangi soğutmadan alınır 7800x3d sıvı soğutma hava soğutma iyidir
bida anakart orta seviye mi üst seviye mi alınmalı
güç kaynağı kaç olması gerekli 4070 ti super için acaba
am5 mi am4 mü acaba hangi sürüm iyidir
üst seviye anakart orta seviye anakart farkı nedir acaba hep kafamda takılmıştıram5 daha iyidir 750w yeterli olur soğutucu phantom sprit iş görür anakart için orta seviye yeterli olur
oc işleri için üst seviye anakartlar normal kullanıcı için orta seviye yeterliüst seviye anakart orta seviye anakart farkı nedir acaba hep kafamda takılmıştır
yayıncılar esporcular için herhalde galiba iş için herhalde bazıları bana 4080 super al diyor bana göre çok gereksiz sadece oyun ve internette takılmak için pc toplacağım niye gidip fazla masrafa gireceğim zatenoc işleri için üst seviye anakartlar normal kullanıcı için orta seviye yeterli
zaten normal bir kullanıcıysan rx7900gre ryzen7500f bir sistem işini görüryayıncılar esporcular için herhalde galiba iş için herhalde bazıları bana 4080 super al diyor bana göre çok gereksiz sadece oyun ve internette takılmak için pc toplacağım niye gidip fazla masrafa gireceğim zaten
ps5 slim satmaya karar verdim sistem toplamak için oyunları çok pahalı ps store oyunlar 3k başlıyor
ben nvidia daha çok seviyorum amd radeon bulaşmak istemiyorum ben uzun ömürlü sistem toplamak istiyorum ileride upgrade etmeyi düşünüyorumzaten normal bir kullanıcıysan rx7900gre ryzen7500f bir sistem işini görür
Martta mı toplayacaksın ?Dostlar Mart pc toplacağım sizden bilgi almak için konu açtım sizce.Bunlardan hangisi alınır.
FPS oyunları için çözürünlük mü Hz mi ms FPS oyunları için 1080p alınmalı
4070 Ti Super mi 4070 Super mi acaba?
Fps oyunları aşığım
sizce fps oyunları için 1080p alınmalı acaba hz ve ms önemli galiba
evet dostumMartta mı toplayacaksın ?
Kanka marta kadar ne bu kartlar kalır ne de bu sistemler.Şu an sen kafana göre takıl.Ama o zaman geldiğinde her şey çok değişmiş olacak.evet dostum