Neler Yeni

Counter Strike 2 Cinematic Edit [4K]

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Nasıl olmuş arkadaşlar, daha nasıl geliştirebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Bu tarz oyun editleri yapanlar varsa paylaşır mısınız buradan? Her oyunu oynayacak zamanım yok o yüzden bu tarz cinematic edit mi yapayım yoksa oynanış editleri mi daha iyi olur?

Aykut D.

80+ Gold
Nasıl olmuş arkadaşlar, daha nasıl geliştirebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Bu tarz oyun editleri yapanlar varsa paylaşır mısınız buradan? Her oyunu oynayacak zamanım yok o yüzden bu tarz cinematic edit mi yapayım yoksa oynanış editleri mi daha iyi olur?

İzlerken maruz kaldığım efektler :D (güzel olmuş beğendim biraz efekt azaltamakta fayda var)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Edit güzel olmuş özellikle açılar çok iyi fakat geçişleri tam denk getirememişsin onları da düzeltirsen çok iyi şeyler çıkarabilirsin mesela 13 ve 20. saniyeleri tekrar izle dediğimi anlayacaksın

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Çok güzel ama orda bi dönme efekti oldu dedim noluyor monitör mu dönüyor :D hipnoz ediyor

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit güzel olmuş özellikle açılar çok iyi fakat geçişleri tam denk getirememişsin onları da düzeltirsen çok iyi şeyler çıkarabilirsin mesela 13 ve 20. saniyeleri tekrar izle dediğimi anlayacaksın
Elde malzeme az olunca uydurabildiğim kadar uydurmaya çalıştım orası beni de tatmin etmedi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Benim tavsiyem birsürü effekt kulanmaya gerek yok çok baş döndürüyor herşeyden koymuş gibi ama affter effects gibi programları iyi kulanmaya başladığında bence iyi yerlere gelirsin.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başım döndü mübarek
Videonun başlığını baş döndüren dolgun videomu koysam ne yapsam :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim tavsiyem birsürü effekt kulanmaya gerek yok çok baş döndürüyor herşeyden koymuş gibi ama affter effects gibi programları iyi kulanmaya başladığında bence iyi yerlere gelirsin.
Çok pahalı After Effects veya Sony Vegas cracklı olarak ta kullanmak istemiyorum ücretsiz uygulamalarla yola devam

İleri düzey CS editleri yapanlar varsa paylaşır mısınız merak ettim onların videolarını geçen birisi Valorant için paylaşmıştı baya beğenmiştim

Videolar buradan alıntı https://www.youtube.com/playlist?list=PLSXFSBSGcg47s49HH5ZpSMRUaL5pBlcXc aslında baya uğraştırıcı bir video oldu o baştaki silah ses efektleri orijinal videolarında yoktu hepsini tek tek bulup koymak zorunda kaldım onları zamanlamasını ayarlamaya çalışmakta ayrı bir dertti benim 1 günümü aldı bu video

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,552
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom