Neler Yeni

Counter Strike 2 Denemek isteyen gelsin

brsokcu

80+ Bronze
Dostlar herhangi bir ban riski olmadan CS2'yi offline bir şekilde deneyebiliyorsunuz.
CS2 Download
bin>win64>cs2 den oyunu başlatabilirsiniz.
Hamachi yada Radmin kullanarak arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
NOT: oyunun türkçe olmasını istiyorsanız cs2.exe uygulamasının kısayolunu masaüstüne gönderin. Sağ tık>Özellikler Hedefin sonuna bir boşluk bırakıp -language turkish yazın ve kısayoldan açın.

Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Orkun
Dostlar herhangi bir ban riski olmadan CS2'yi offline bir şekilde deneyebiliyorsunuz.
1. CS2 Download ikisini de indirin.
2. Steam Fix bunu da indirin
3. Steam oyun klasörü içinden CS:GO dosyalarını masaüstüne kopyalayın.
Artık Steamden bağımsız olarak oyun dosyalarını değiştirebilir ve steam olmadan oyunu başlatabiliriz.
4. Game klasörünün içindekileri CS:GO klasörüne kopyalayın.
5. Fix dosyasının içindeki client.dll dosyasını \csgo\bin\win64 klasörüne kopyalayın.
6. Goldberg Steam Fix rar'ın içindeki sadece "steam_api.dll ve steam_api64.dll" dosyalarını \bin\win64 dosyasının içine kopyalayın.
7. CS:GO\bin\win64 dosyası içinde cs2.exe yi çalıştırarak oyuna girebilirsiniz.

NOT: oyunun türkçe olmasını istiyorsanız cs2.exe uygulamasının kısayolunu masaüstüne gönderin. Sağ tık>Özellikler Hedefin sonuna bir boşluk bırakıp -language turkish yazın ve kısayoldan açın.
İndiriyorum deneyeceğim

NespaY

80+ Silver
1. CS2 Download ikisini de indirin.
2. Steam Fix bunu da indirin
3. Steam oyun klasörü içinden CS:GO dosyalarını masaüstüne kopyalayın.
Artık Steamden bağımsız olarak oyun dosyalarını değiştirebilir ve steam olmadan oyunu başlatabiliriz.
4. Game klasörünün içindekileri CS:GO klasörüne kopyalayın.
5. Fix dosyasının içindeki client.dll dosyasını \csgo\bin\win64 klasörüne kopyalayın.
6. Goldberg Steam Fix rar'ın içindeki sadece "steam_api.dll ve steam_api64.dll" dosyalarını \bin\win64 dosyasının içine kopyalayın.
7. CS:GO\bin\win64 dosyası içinde cs2.exe yi çalıştırarak oyuna girebilirsiniz.

Oyun dosyalarını değiştirmek VAC ban sebebidir, yani ban yeme olasılığınız çok yüksek

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
bekleyin 2 ay daha boşuna vac yemeyin

brsokcu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sana şu şekilde anlatayım dostum. Sıfır bir bilgisayara hiç steam yüklemeden indirdin bu oyunu ve açtım. Hangi hesap ban yer ? Yani bilgisayarında steam olmasa dahi açabiliyorsun oyunu.

Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Orkun
1679631929723.png

Denedim oluyor arkadaşlar. VAC yemelik bir durum olduğunu düşünmüyorum. CSGO dosyalarını kopyalayarak yapıyoruz. Arkada Steam kapalı bile. Oyunun dosyasının kopyasını yamalayarak Steam den bağımsız bir şekilde çalışıyor.

Bu arada çok iyi yapmışlar ben beğendim.
Vuruş hissiyatı gerçekten güzel hissettiriyor.
Sis bombası - yanıcı bomba - el bombası efektleri değiştirilmiş. En iyisi sis bombası olmuş ama biraz optimize etmeleri gerek. Yenisi de FPS düşürüyor.
Işıklandırma ve gölgeler bence harika. Haritanın her yeri çok net bir şekilde görünüyor. Bazı karanlık yerlere ışıklandırma yapılmış.
Sonunda bacaklarımızı görebiliyoruz bu da güzel.
Çok iyi olmuş, yaza doğru bir çok şeyi değiştirebilirler belki çok çok daha iyi bir oyun görürüz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,165
İsim
Burak Karadağ
Alıntıyı görüntüle
Denedim oluyor arkadaşlar. VAC yemelik bir durum olduğunu düşünmüyorum. CSGO dosyalarını kopyalayarak yapıyoruz. Arkada Steam kapalı bile. Oyunun dosyasının kopyasını yamalayarak Steam den bağımsız bir şekilde çalışıyor.

Bu arada çok iyi yapmışlar ben beğendim.
Vuruş hissiyatı gerçekten güzel hissettiriyor.
Sis bombası - yanıcı bomba - el bombası efektleri değiştirilmiş. En iyisi sis bombası olmuş ama biraz optimize etmeleri gerek. Yenisi de FPS düşürüyor.
Işıklandırma ve gölgeler bence harika. Haritanın her yeri çok net bir şekilde görünüyor. Bazı karanlık yerlere ışıklandırma yapılmış.
Sonunda bacaklarımızı görebiliyoruz bu da güzel.
Çok iyi olmuş, yaza doğru bir çok şeyi değiştirebilirler belki çok çok daha iyi bir oyun görürüz.
Ama şu skinler çok cansız duruyor ve bazı silahlar (örneğin attığın fotoğraftaki) yapmacık geldi bana sanki call of duty gibi. Ayrıca silah seslerini cs ilk çıktığında ki gibi daha gerçekçi yaparlarsa ve şu cafcaflı yaptıkları arayüzleri CS:GO daki gibi biraz daha sadeleştirir ve daha işlevsel hâle getirirlerse daha iyi olur diye düşünüyorum. Profesyonel oyuncular ise kan efekti olayının biraz iyileştirmelere ihtiyaç duyulduğunu belirttiler. Gerçi adı üstünde bu bir BETA sürüm yâni kısıtlı ve her şey gelecek güncelleme ile birebir aynı olmayacak illa ki değişik olacak. Umuyorum pişman ettirmeyecek bir şey olur.

brsokcu

80+ Bronze
Ama şu skinler çok cansız duruyor ve bazı silahlar (örneğin attığın fotoğraftaki) yapmacık geldi bana sanki call of duty gibi. Ayrıca silah seslerini cs ilk çıktığında ki gibi daha gerçekçi yaparlarsa ve şu cafcaflı yaptıkları arayüzleri CS:GO daki gibi biraz daha sadeleştirir ve daha işlevsel hâle getirirlerse daha iyi olur diye düşünüyorum. Profesyonel oyuncular ise kan efekti olayının biraz iyileştirmelere ihtiyaç duyulduğunu belirttiler.
ben baya bi deneyimledim vuruş hissiyatı felan baya bi iyi olmuş fakat oyunda baya bir sorun var bunun beta sürümü olduğumu unutmayın. Büyük ihtimal ile 2 ay sonra çıkacak sürüm ile bu sürüm çok farklı olacak. İlerleyen zamanlarda daha da değişecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,165
İsim
Burak Karadağ
ben baya bi deneyimledim vuruş hissiyatı felan baya bi iyi olmuş fakat oyunda baya bir sorun var bunun beta sürümü olduğumu unutmayın. Büyük ihtimal ile 2 ay sonra çıkacak sürüm ile bu sürüm çok farklı olacak. İlerleyen zamanlarda daha da değişecektir.
Umarım

Top Bottom