EFI Shell
80+ Gold
Dahası
Bu eksik alınmış galiba. Dust II dışında hiçbir map yok.
Şuanki betada başka harita yok zaten.Bu eksik alınmış galiba. Dust II dışında hiçbir map yok.
en çok merak ettiğim şeyAlıntıyı görüntüle
Denedim oluyor arkadaşlar. VAC yemelik bir durum olduğunu düşünmüyorum. CSGO dosyalarını kopyalayarak yapıyoruz. Arkada Steam kapalı bile. Oyunun dosyasının kopyasını yamalayarak Steam den bağımsız bir şekilde çalışıyor.
Bu arada çok iyi yapmışlar ben beğendim.
Vuruş hissiyatı gerçekten güzel hissettiriyor.
Sis bombası - yanıcı bomba - el bombası efektleri değiştirilmiş. En iyisi sis bombası olmuş ama biraz optimize etmeleri gerek. Yenisi de FPS düşürüyor.
Işıklandırma ve gölgeler bence harika. Haritanın her yeri çok net bir şekilde görünüyor. Bazı karanlık yerlere ışıklandırma yapılmış.
Sonunda bacaklarımızı görebiliyoruz bu da güzel.
Çok iyi olmuş, yaza doğru bir çok şeyi değiştirebilirler belki çok çok daha iyi bir oyun görürüz.
en çok merak ettiğim şey
kendi bacağımıza sıkabiliyor muyuz
ah be
Bence olması kötü olurdu troll oyuncular kendilerini öldürebilir vs. akla bir sürü şey gelebilir.ah be
yapılabilse güzel olurdu bence
gerçekçilik katmaktan başka faydası/zararı olmazdı
hocam o tabi ki mümkün bişey ama kendini öldürmenin tek yolu bu değilBence olması kötü olurdu troll oyuncular kendilerini öldürebilir vs. akla bir sürü şey gelebilir.
Valla bilmiyorum ama indirdim zip den çıkardım defender bu esnada bir virüs bildiriminde bulunmadı.güvenilir mi herhangi bir virüs vs şüphesi var mı @OrkunJJ
güvenilir mi herhangi bir virüs vs şüphesi var mı @OrkunJJ