Adam denemek istemiş, denemiş. Sen bunu yazınca eline ne geçti 'bro' ?Beta versiyonunu denedin de eline ne geçti bro?
Meraktan deniyoruz soruya bak?Beta versiyonunu denedin de eline ne geçti bro?
Merak ettim BRO. Elime bir şey geçmedi BROBeta versiyonunu denedin de eline ne geçti bro?
Merak gidermek dostum. Videolardan göründüğü gibi değil denemek bam başka bir şey.Beta versiyonunu denedin de eline ne geçti bro?
Yaptın mı ? Ben Fix 5. adımı yapamadım. (5. Fix dosyasının içindeki client.dll dosyasını \csgo\bin\win64 klasörüne kopyalayın.)İndiriyorum deneyeceğim
Bu linkten indirebilirsin.Fix dosyasının içindeki client.dll dosyasını bulamadım. Fix dosyasını nereden indiricem ? Yardımı olur musunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaptın mı ? Ben Fix 5. adımı yapamadım. (5. Fix dosyasının içindeki client.dll dosyasını \csgo\bin\win64 klasörüne kopyalayın.)
client dll dosyası yok bunda . Bunu indirdim zaten.Bu linkten indirebilirsin.
Bu hatayı veriyor klasöre çıkarınca bu arada ama dosya açılıyor yine.Bu linkten indirebilirsin.
Pardon yanlış linki kopyalamışım.client dll dosyası yok bunda . Bunu indirdim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu hatayı veriyor klasöre çıkarınca bu arada ama dosya açılıyor yine.
yaptım yine olmadı. Deneyen var mı ? Gerçek mi bu ? Bir şeyi yanlış yaptım büyük ihtimalle .Pardon yanlış linki kopyalamışım.
Dostum yukarıda ekran görüntüleri atmıştım oynanabiliyor. Sıfırdan bir daha yapmayı dene adım adım.yaptım yine olmadı. Deneyen var mı ? Gerçek mi bu ? Bir şeyi yanlış yaptım büyük ihtimalle .