Neler Yeni

Counter Strike 2 Denemek isteyen gelsin

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Sistem özellikleriniz benimki ile aynı. 1080p en yüksek ayarlarda ortalama 200-250 arası FPS değerleri veriyor bana. Beta da olduğu için de bu FPS değeri düşük. Tam sürüme geçtiğinde çıkış yaptığında güzel bir optimizasyon ile çıkış yapacaktır.
Normalde kaç fps alıyordunuz?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Normalde kaç fps alıyordunuz?
Valla uzun zamandır CSGO oynamadım o yüzden aklımda net bir değer kalmış değil ama 350-500 arasında aldığımı hatırlıyorum.

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
Dostlar herhangi bir ban riski olmadan CS2'yi offline bir şekilde deneyebiliyorsunuz.
1. CS2 Download ikisini de indirin.
2. Steam Fix bunu da indirin
3. Steam oyun klasörü içinden CS:GO dosyalarını masaüstüne kopyalayın.
Artık Steamden bağımsız olarak oyun dosyalarını değiştirebilir ve steam olmadan oyunu başlatabiliriz.
4. Game klasörünün içindekileri CS:GO klasörüne kopyalayın.
5. Fix dosyasının içindeki client.dll dosyasını \csgo\bin\win64 klasörüne kopyalayın.
6. Goldberg Steam Fix rar'ın içindeki sadece "steam_api.dll ve steam_api64.dll" dosyalarını \bin\win64 dosyasının içine kopyalayın.
7. CS:GO\bin\win64 dosyası içinde cs2.exe yi çalıştırarak oyuna girebilirsiniz.

NOT: oyunun türkçe olmasını istiyorsanız cs2.exe uygulamasının kısayolunu masaüstüne gönderin. Sağ tık>Özellikler Hedefin sonuna bir boşluk bırakıp -language turkish yazın ve kısayoldan açın.
4. işlemde hata mı var ? Game klasörünün içindekileri CS go klasörüne at demişsin ama zaten Game klasörünün içinde cs go klasörü var . Tam olarak nereye atacağız . Yardımcı olur msn ?

brsokcu

80+ Bronze
4. işlemde hata mı var ? Game klasörünün içindekileri CS go klasörüne at demişsin ama zaten Game klasörünün içinde cs go klasörü var . Tam olarak nereye atacağız . Yardımcı olur msn ?
Orjinal oyun dosyasının içine atacaksın dostum

brsokcu

80+ Bronze
Orijinal oyun dosyası CS GO isminde ama içinde disk 1 klasörü var. Disk 1emi atcam yoksa cs go klasörünün içinemi atcam ?
Hocam bu game klasörünün içindekileri steamapps/common/counterstrike klasörünün içine kopyala direkt

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
Hocam bu game klasörünün içindekileri steamapps/common/counterstrike klasörünün içine kopyala direkt
Steam yok pc de yani kaldırdım. Ban falan olmasın diye. İndirmemmi gerekiyor. Steamapss diye bir dosya farketmedim çünkü

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
mutlaka ban vs durumu yoktuda hiç gerek yok bırak yazın gelecek zaten şanslıysak betaya da katılırız

brsokcu

80+ Bronze
Steam yok pc de yani kaldırdım. Ban falan olmasın diye. İndirmemmi gerekiyor. Steamapss diye bir dosya farketmedim çünkü
Dostum steam çok mühim değil yüklü olsa da olmasa da oyunu steamden açmıyoruz sonuçta. Steami sadece cs nin dosyalarını masaüstüne kopyalamak için kullanıyoruz. Steamden cs yi indir. Steamapps/common içinden cs yi masaüstüne attıktan sonra 4. Adımdan devam edebilirsiniz.

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
Dostum steam çok mühim değil yüklü olsa da olmasa da oyunu steamden açmıyoruz sonuçta. Steami sadece cs nin dosyalarını masaüstüne kopyalamak için kullanıyoruz. Steamden cs yi indir. Steamapps/common içinden cs yi masaüstüne attıktan sonra 4. Adımdan devam edebilirsiniz.
Çok sağol reyis. Detaylı anlatmışsın. Adamsın.

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
Valve yazısı geldi tam oyuna girer gibi oldu. Bu hatayı verdi. Nedir bu hata ?

Launcher Error

FATAL ERROR: Failed to connect with local steam client process

Not: Dün gece kurdum oyunu oynadım sonra format attım şimdi tekrar kuramıyorum. Yani pc yeni formatlı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,722
Üyeler
166,817
Son üye