Neler Yeni

Counter Strike 2 Lag sorunu

Jill Valentine

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,625
Ping 60larda ve internetim iyi ama oyunda sürekli takılmalar oluyor. Başka oyunlarda hiç sorun yaşamadım. Acaba darboğaz mı yapıyor onla alakası var mı bilmiyorum. Ortalama 170 fps alması garip geldi. 1080p full ayarlarda oynuyorum.

İşlemci: 9700x
Ekran Kartı: 5070

@Mahmut Yılmaz @Mantıklı Kanks Aferim @stereohearts

Edit: Birkaç ayar yapınca tam düzelmese de takılmalarda ciddi azalma oldu. Artık 400 500 civarı fps alıyorum.

Son düzenleme:
Bilgim yok

Telemetri verilerini paylaşabilir misin
2-3 dakika oynarken video çekersen daha sağlıklı olur

Hop geldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun konsolu içerisinden +graph komutuyla oyun içi anlık ping lag fps tick değerlerini kontrol ettin mi?

Hop geldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun konsolu içerisinden +graph komutuyla oyun içi anlık ping lag fps tick değerlerini kontrol ettin mi?
Yok hocam bazen sağ üstte yeşil renkte çıkıyordu ona bakıyordum.

Yok hocam bazen sağ üstte yeşil renkte çıkıyordu ona bakıyordum.
Cs go da vardı da cs2 de hala var mı bilmiyorum, bu graph baya bildiğin sorun nerede onu söylüyordu kalktıysa kötü olmuş. Şimdi hocam monitör 2k ise 2k da test edebilir misin, cs işlemci odaklı olduğu için ordan bi darboğaz olabilir gibime geldi veya harddisk de olabilir sorun

Cs go da vardı da cs2 de hala var mı bilmiyorum, bu graph baya bildiğin sorun nerede onu söylüyordu kalktıysa kötü olmuş. Şimdi hocam monitör 2k ise 2k da test edebilir misin, cs işlemci odaklı olduğu için ordan bi darboğaz olabilir gibime geldi veya harddisk de olabilir sorun
Monitör 1080p ama dsr ile deneyebilirim. Depolamada sorun olduğunu sanmıyorum, 990 Pro kullanıyorum.

Geri