Geç bilgi vermemiş olaydın iyiydi ben anlamıyorum ayrıca bunları nasıl bilmiyorlar o kadar Türkçe İngilizce ve bir çok dilde sitede açıklanıyor aman neyse gereksiz bu gönderi bana görearalıkta gelmesine rağmen bir çok kişi bilmiyor
Şu operasyon ile ilgili keşke 10 tane hesap açıp 1200tl verseydim sonra kasa alıp 8 tl olmasını bekleseydim 50 tane kasa x 8TL X 10 4000tl yapıyor komisyonuyla 3400TL felan kalır 1200tl harcadım 2000tl basit kar bunu satıp bıçak alıp bynogamede satınca 1800TL net kararalıkta gelmesine rağmen bir çok kişi bilmiyor
30 yıldızım var bu gün ya operasyon bileti yada Forza alacağım. Forza alırsam normal paketi ama operasyon bileti alırsam Forza'nın Ultimate paketini. Bileti alırsam eğer ilk günden 86,25TL cebime geliyor.30 Nisan'a kadar kaç hesap kasabilirseniz.Birden fazla hesap kasabiliyorsunuz ve yaklaşık olarak her hesapta şuan ki fiyatlara 180tl net kârınız oluyor bilet fiyatı düştükten sonra ama steam bakiyesi değil de nakit olarak çevirmek isterseniz gamesatış bynogame gibi sitelere atmanız gerekicek onlar da komisyon alıyor.
bende yeni öğrendim ve paylaştım.Sonuçta insanlar para kazanıyor gereksiz bir şey değil bana göre deGeç bilgi vermemiş olaydın iyiydi ben anlamıyorum ayrıca bunları nasıl bilmiyorlar o kadar Türkçe İngilizce ve bir çok dilde sitede açıklanıyor aman neyse gereksiz bu gönderi bana göre
Nasıl yeni öğreniyorsun ya ben cidden anlamıyorum neden bu kadar cahil bir millet olduk biz. Aç Reddit'i iki göz gezdirin gençler. Yazık valla yazıkbende yeni öğrendim ve paylaştım.Sonuçta insanlar para kazanıyor gereksiz bir şey değil bana göre de
Takma, insanlar bundan katlayıp oyun alıyor sence ben ne yapayım?ya sen ne boş birisin
Tamamdır, bitiririm umarım. Zarara girersem sorarım sana? (!)bence bilet al para kas forza al
Ortada her şey valla. Csgo duyuru yazıyor Türkçe... Her şeyi geçtim oraya bakar insan.ya sen ne boş birisin