Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısından banada geldi. Hastalığı ağır geçirmediğim için kullanmadım. İnternetten araştırdığım zamanda güncellendiği ortaya çıktı. İnanmadım bende büyük bir zevkle tuvalete döktüm ilaçları.Ailemden 2 kişinin testi pozitif çıktığı için karantinadayız ve 2 gün önce sağlık bakanlığından gelip ilaçlar verdiler ve kullanmamızı söylediler ve bu ilacın skt 11.2022 ama etiketi çıkarınca 04.2021 yazıyor. Ne yapılmaya çalışılıyor anlamış değilim.
Helal olsun la harbiden paylamışsın Silivriden selamlar.
İlaçların ortalama 4 yıl ömrü var , yani o tarih bir şeyi ifade etmiyor. Zaten ilacın kendisi saçma , o yüzden kullanılmaması gerekiyor.Covidin kendi ilaçları geliyor suanda Merck ve Pfizer yapım aşamasında biraz zor cıkacak ama cıkacağı zaman bu saçmalıklar son bulacak.
@DOGANALPASLAN
Favipiravir Kuş gribi ilacı şaka gibi... Umarım Merck ve Pfizer işleri hızlandırır. Sanırsam Favipravir hakkında iyi geldiği hakkında nerdeyse hiç veri yok.İlaçların ortalama 4 yıl ömrü var , yani o tarih bir şeyi ifade etmiyor. Zaten ilacın kendisi saçma , o yüzden kullanılmaması gerekiyor.
Şaibeli veriler.Favipiravir Kuş gribi ilacı şaka gibi... Umarım Merck ve Pfizer işleri hızlandırır. Sanırsam Favipravir hakkında iyi geldiği hakkında nerdeyse hiç veri yok.
İletişim becerisi 10/10 : D
her şey ortada , sağlık bakanlığından gelen kişi 5 gün boyunca ilaçları kullanın dedi ve Favipiravir de içinde bunların, ve gördüğün gibi tarihi de geçmiş üstüne etiket atılmış. ve ayrıca yukarıda dendiği gibi ilaç covid ilacı değil kuş gribi ilacıymış.Boş atar yapma, az araştır.
Titck - Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu
www.titck.gov.tr
bilinen bir şeydi.Ailemden 2 kişinin testi pozitif çıktığı için karantinadayız ve 2 gün önce sağlık bakanlığından gelip ilaçlar verdiler ve kullanmamızı söylediler ve bu ilacın skt 11.2022 ama etiketi çıkarınca 04.2021 yazıyor. Ne yapılmaya çalışılıyor anlamış değilim.
Evet öyle Covid ilacı gelecek az kaldı... Tıp doktoru değilim size iç icme diyemem doktorunuza danısın ama gercek bu.her şey ortada , sağlık bakanlığından gelen kişi 5 gün boyunca ilaçları kullanın dedi ve Favipiravir de içinde bunların, ve gördüğün gibi tarihi de geçmiş üstüne etiket atılmış. ve ayrıca yukarıda dendiği gibi ilaç covid ilacı değil kuş gribi ilacıymış.