Neler Yeni

Covid testim pozitif çıktı

Ozgusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Özgür
Dün gece ateşim 39.6 ydı. Çam ve Sakura hastanesine covid testi verdim ve bugün pozitif çıktım. Kendi odamda izolasyondayım. Ayrıca gerekli birim bugün gelecekti ilaç vermeye gelen giden olmadı.
Bu hastalık nasıl geçer önerisi olan var mı?
Ayrıca odamda izolasyon sürecindeyken tek başıma maske takmalı mıyım?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Dün gece ateşim 39.6 ydı. Çam ve Sakura hastanesine covid testi verdim ve bugün pozitif çıktım. Kendi odamda izolasyondayım. Ayrıca gerekli birim bugün gelecekti ilaç vermeye gelen giden olmadı.
Hocam iyi beslenmeye çalışın

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
İnanç Çakmak
Kesinlikle takviye c vitamini suda çözünenlerden v.s alın çok işe yarıyor hocam bizzat kendim deneyimledim ve sıkı beslenin her ne kadar iştahınız olmasada.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Odada tek isen maskeye gerek yok ancak odanı her gün havalandır. Asisizlara ilaç veriyorlar diye biliyorum. Evde sürekli dezenfekte suyu kullan. Yemekleri düzgün ye 4-5 güne normale dönersin

BeKo'O

80+ Silver
Odayı iyi havalandırın verdiğiniz hava odanın içinde kalmasın mümkün olduğunca, doktorunuzdan vitamin tablet ve hap reçetesi yazmasını isteyebilirsiniz. (özellikle C) 3 öğün olarak ortalama porsiyonlarla beslenin süt ve sebze ürünleri tüketin bol bol yoğurt yiyebilirsin. Bol bol da su iç Allahın izniyle hiçbirşeyin kalmaz 1-2 haftaya

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Aşılı iseniz ilaç vermezler hocam c vitamini yiyin diyorlarmış

Erda Yıldırım

80+ Gold
Babam 40 yaşında liseden beri sigara içer ve korona oldu.
Sadece meyve yiyerek atlattı ama çok meyve yedi 0 kimyasal

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hocam tek basınıza maske takmanıza gerek yok yani benim annem takmamısdı ama sunu söylim eğer nefes almakda zorlanma hisederseniz azda olsa ambulansı arayın dedem aramadı ve suan ciğerlerinin %50 si kötü durumda

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben covid olduğum zaman odamda maske takmadım ki gerekte yok zaten, ben baya ateşliydim ve halsizdim. Bol meyve yedim 10 gün sonra falan geçti hastalık

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Havalandırma çok önemli, tek başınayken takmana gerek yok ama odanın içinde hava akışı olsun.

Top Bottom