Neler Yeni

ÇÖZÜLDÜ : 5 parmak tekniği olarak önerilecek kolay oyun var mı..?(wasd space shift ctrl)

JackieTR

80+ Bronze
:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs atın kckckkckck

aradığın kriterlere uymuyor olabilir ama bi ocean worlde bak
Düzenleme : Sağ olun arkadaşlar.. Ya mc - roblox - lego oyunları gibi ufak tefek oyunlar ile başlayacağız tekrar teşekkürler. Konu çözüldü olarak işaretliyorum : )
Sağ ol hocam bunlara bakicam ilk olarak sonra artık adım adım olarak geçiş yaparız : )

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Nuri
Düzenleme : Sağ olun arkadaşlar.. Ya mc - roblox - lego oyunları gibi ufak tefek oyunlar ile başlayacağız tekrar teşekkürler. Konu çözüldü olarak işaretliyorum : )

----------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar başlık saçma oldu ama umarım anlatabilmişimdir..

Kız arkadaşımla oyun oynamak istiyoruz lakin oyunlara ya da tuşlara tam hakim değil.. Bu yüzden 5 parmak tekniği dediğim olayı zaten hemen herkes biliyordur.

Tuşlara alışabilecek bir oyun var mı..? Nfs u2 mi yükletsem ya da gta sa sunucu kurup orada mı bir şeyler yaptırsam. EA oyunlarından it take two oynayacaz lakin çok hakim değil onun yerine alışa bileceği farklı bir oyun düşünüyorum.

Önerileriniz nelerdir .. Fps savaş oyunlar tercihim değil ancak başka nasıl hangi şekilde öğrete bilirim bilmiyorum.
Elden Ring.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
astroneer

it takes two da olabilir biriniz alınca friend pass mi ne mantığı var sevgiline kodu verirsin o da para vermeden senle oynamış olur

Top Bottom