Ortis
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Oğuz Şeker
- Bütçe
- 1000
Birkaç gün önce modemden port yönlerdirme yapmaya çalışırken modemin ayarlarını bozdum ve düzeltemedim bende haliyle modemi fabrika ayarlarına çevirmekte buldum çözümü. Fakat modemimi tekrar kurduktan sonra internet hızımın düştüğünü fark ettim. Baştan dışarıdan bir sorun var sanıp arıza kaydı bıraktım fakat gelen ekipler kontrol etti, kapıma kadar internet normal geliyor. Sonra aklıma bir şüphe düştü kullandığım modemin aynısından komşumda da vardı onu ödünç alıp kendime göre kurdum ve sonuç şaşırtıcı bir şekilde internetim normal hızlarındaydı. Tekrar denemek için kendi modemimi geri taktım hat değerlerim gene düşük gözüküyordu.
Sizce benim modemimin sorunu ne, yeni modem almak biraz pahalı gidip modeme 1.5K veremem. şu an kullandığım modem ve Ödünç aldığım modem ASUS DSL-N16 300Mbps Kablosuz VDSL/ADSL Modem Router
Ödünç aldığım modem ile hız değerlerim. (Normalde olması gereken)
Şu anki hız değerlerim. (Kendi modemim ile)
Sizce benim modemimin sorunu ne, yeni modem almak biraz pahalı gidip modeme 1.5K veremem. şu an kullandığım modem ve Ödünç aldığım modem ASUS DSL-N16 300Mbps Kablosuz VDSL/ADSL Modem Router
Ödünç aldığım modem ile hız değerlerim. (Normalde olması gereken)
Şu anki hız değerlerim. (Kendi modemim ile)