Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ) Ekran kartım boştayken %100 yükte çalışıyor

Evenauxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Yücel
Selamlar, Gigabyte 1660S OC 6GB model ekran kartına sahibim. Bugün akşam ekran kartımın boştayken %100 yükte çalıştığını fark ettim. Görev yöneticisinden görmüştüm bu durumu; bir yanlışlık olabilir diye MSI Afterburner' dan da baktım durum aynı ne yazık ki. aşağıya görseli bırakıyorum sizce bu bir virüs veya benzeri bir korsan yazılım mı yoksa gerekli ayarlar uygulandığında düzeltilebilir mi? Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?

Ekler

• Desktop Screenshot 2021.05.15 - 02.43.05.38.png
    Desktop Screenshot 2021.05.15 - 02.43.05.38.png
    1.6 MB · Hit: 39

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Mining virüsü olabilir. Crackli bir program veya oyun kullanıyorsan içine gömülmüş olabilir. Antivirüs yazılımlarıyla bilgisayarını tarat, bir şey bulamazlarsa da format atmanı öneririm.

HypeSupra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Emre Türk
Glasswire ile tarat eğer youtube botu, mining botu v.b gibi bir şey olursa format atman lazım yoksa kurtulamazsın.

Evenauxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mining virüsü olabilir. Crackli bir program veya oyun kullanıyorsan içine gömülmüş olabilir. Antivirüs yazılımlarıyla bilgisayarını tarat, bir şey bulamazlarsa da format atmanı öneririm.
Sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkürler. RogueKiller isimli antivirüs programı sayesinde virüsü sildim. Formata gerek kalmadı. Büyük ihtimalle mining virüsüydü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur.

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkürler. RogueKiller isimli antivirüs programı sayesinde virüsü sildim. Formata gerek kalmadı. Büyük ihtimalle mining virüsüydü.
ne yukledın o vırus gırdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,332
Üyeler
161,267
Son üye
iki yüzlüsünüz olum
Top Bottom