Neler Yeni

[Çözüldü] En Fazla 2000 TL Akıllı Saat Önerisi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hediye olarak alınacak. Samsung A50 Android telefonla birlikte kullanılacak, uyumlu olması gerekiyor.

Normalde Apple Watch düşünüyordum ama Android’lerle uyumlu olmuyor diye duydum. Sizce yine de Apple Watch almak mantıklı mı?

Bütçe: 1000-2000 TL. Daha uygun fiyatlara güzel bir saat öneriniz varsa daha iyi olur tabii.

Ekranı net olan (mümkünse OLED ekranlı) ve güvenilir bir markadan akıllı saat önerilerinizi rica ediyorum. :)

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Erkek mi kullanacak , Kadın mı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Teşekkürler, aklımdaki modellerden biriydi.
Bu bütçede Oppo Watch ve Huawei Watch GT2 Pro önerenler de çok, bunlar nasıl sizce, bir de uyumluluk problemi yaşatır mı acaba?
Hiç bilgim olmayan bir alan, saçma bir soruysa kusura bakmayın.
Reis samsung telefonla en iyi çalısan samsung saatler. Bence Aynı marka al. Çok daha optimize çalısıyor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Reis samsung telefonla en iyi çalısan samsung saatler. Bence Aynı marka al. Çok daha optimize çalısıyor.
Çok sağol hocam. En mantıklısı o gibi görünüyor.
Apple Watch'a hiç bulaşmayayım değil mi öyleyse? Apayrı platformlar.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Teşekkürler, aklımdaki modellerden biriydi.
Bu bütçede Oppo Watch ve Huawei Watch GT2 Pro önerenler de çok, bunlar nasıl sizce, bir de uyumluluk problemi yaşatır mı acaba?
Hiç bilgim olmayan bir alan, saçma bir soruysa kusura bakmayın.
Huawei Watch GT 2'yi mağazada görmüştüm, görünüşü baya hoşuma gitti.Biraz kurcaladım gayet akıcı ve güzeldi ama diğerlerini bilmiyorum açıkçası.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Huawei Watch GT 2'yi mağazada görmüştüm, görünüşü baya hoşuma gitti.Biraz kurcaladım gayet akıcı ve güzeldi ama diğerlerini bilmiyorum açıkçası.
Teşekkürler yorumunuz için. GT2 Pro tasarım olarak en çok hoşuma giden oldu aslında, bir de safir ön cam ve titanyum kasa varmış, malzeme kalitesi de çok iyi. Ancak Samsung'larla uyumluluğundan emin olamadım. @bariskarali 'nin dediği gibi aynı markadan gitmek daha mantıklı olacak sanırım.

Son düzenleme:

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Çok sağol hocam. En mantıklısı o gibi görünüyor.
Apple Watch'a hiç bulaşmayayım değil mi öyleyse? Apayrı platformlar.
Appleye hiç bulasma zaten. Sağlık uygulaması olsun. Bir sürü şeylerde sıkıntı yaşarsın.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Amazfit GTR2

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Teşekkürler yorumunuz için. GT2 Pro tasarım olarak en çok hoşuma giden oldu aslında, bir de safir önce cam ve titanyum kasa varmış, malzeme kalitesi de çok iyi. Ancak Samsung'larla uyumluluğundan emin olamadım. @bariskarali 'nin dediği gibi aynı markadan gitmek daha mantıklı olacak sanırım.
Ufak bi araştırma yapın hocam çünkü Samsung telefon kullanıp bu saati kullanan vardır illaki.Youtube'dan da bakabilirsiniz.Şimdiden hangisini alırsanız hayırlı olsun.

Top Bottom