[ÇÖZÜLDÜ]GameGaraj İşlemci 14nm Gelmiş

ElmorsS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
651
Arkadaşlar 3-4 gün önce gamegaraj dan aquarius 5an almıştım bugün cpu z ile baktığımda 14nm yazıyordu şimdi gamegaraj a yazdım bi sorun olmalı falan dedi soğutucu söküp bakabilirsiniz dedide cpu z nin yanlış gösterme ihtimali var mıdır ?NOT:Arkadaşlar sorun çözüldü yolladım 12nm takıp gönderdiler sağolsunlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 3-4 gün önce gamegaraj dan aquarius 5an almıştım bugün cpu z ile baktığımda 14nm yazıyordu şimdi gamegaraj a yazdım bi sorun olmalı falan dedi soğutucu söküp bakabilirsiniz dedide cpu z nin yanlış gösterme ihtimali var mıdır ?
Olabilir. Sen yine de soğutucu söküp bak yanlışlık varsa geri gönder.

CPU-Z'nin en son sürümlerindeysen ve 14 nm yazıyorsa 14 nm'dir. Kutusu varsa işlemcinin model numarasına bak.

Valla forumdan değil bir tanıdığım da aldı onda da cpu z de 14nm yazıyordu. Mesaj attı onada açıp bakabilirsiniz 12nm dediler. Şüphelendirici bir açın bakın derim. 12nm modelle arasında ciddi fark var.

Arkadaşlar 3-4 gün önce gamegaraj dan aquarius 5an almıştım bugün cpu z ile baktığımda 14nm yazıyordu şimdi gamegaraj a yazdım bi sorun olmalı falan dedi soğutucu söküp bakabilirsiniz dedide cpu z nin yanlış gösterme ihtimali var mıdır ?
Bu sorunu daha öncede bildirdiler heralde gamegaraj bişeyler çeviriyo

Daha önceden de bu sorunla karşılaşanlar varsa , geçirebildiklerine geçiriyorlar demekki.

Valla anlamadım en son çare olarak soğutucu söküp bakacağım

Çok merak ettim ya.Açıcak mısın?

Ben sökemem falan dedim gönderin biz görsellerini falan çekip yollayalım 12nm değilse değiştirip yollarız dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,407
Son üye
Mernogz
Geri