- En İyi Cevap
- 99
Dahası
Evet en günceli o. Maalesef işlemci soğutucuyu çıkartıp bakmaktan başka bir şansın yok1.92.2 versiyonu yüklü en güncel olanı bu değil mi ?
Evet en günceli o. Maalesef işlemci soğutucuyu çıkartıp bakmaktan başka bir şansın yok1.92.2 versiyonu yüklü en güncel olanı bu değil mi ?
12 nm çıkmazsa direkt geri yollarsın zaten, orada sürerler macun. 12nm çıkarsa da macun almak gerekir maalesef.Anladım peki keşke macun olsa da söküp baksam vallahi arada kaldım.
1.92.2 versiyonu yüklü en güncel olanı bu değil mi ?
Bakınca benide bilgilendir bu hafta oradan alacam bendeAnladım peki keşke macun olsa da söküp baksam vallahi arada kaldım.
Hocam macun olayı ne ordan bende pc alcamda12 nm çıkmazsa direkt geri yollarsın zaten, orada sürerler macun. 12nm çıkarsa da macun almak gerekir maalesef.
Termal macun, bileşende oluşan sıcaklığı "heatsink" yani soğutma bloğuna hızlı ulaştırıyor. Termal macun olmazsa sistem ısınır, yani önemli bir detay.Hocam macun olayı ne ordan bende PC alcamda
İşlemciyle soğutucu blok arasına ısıyı iletmesi için termal macun sürülür sistem montajlı geldiği için bu sürülüdür. İşlemciden 12 nm olup olmadığını görmesi için termal macunu temizlemesi gerek. Elinde macun olmadığı için açmak istemiyor arkadaş.Bakınca benide bilgilendir bu hafta oradan alacam bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam macun olayı ne ordan bende PC alcamda