Sorunu hallettim. Bi ara öyle yapıyordum ama artık yapmama gerek kalmadıekmek arasına koy babannem öyle yapardi,
tamam sen içmeİlaçlardan uzak dur. Hepsi petro türevi zehir
Hocam bende senin gibiydim benim çözümüm şöyle olmuştu, bi gün gaza geldim dedim yutucam bu hapı sonra düşündüm haptan küçük olan yutulabilir şeyleri aklıma sakız geldi, önce sakızı yuttum kendimi alıştırmak amacıyla sonrada hapı ağzıma hızlıca atıp suyla beraber yudumladım direkt gidiyor, glup glup sesler çıkaraktan gidiyorSürekli hasta olduğumdan doktorlar yaşım gereği hap veriyor ama içemiyorum ki. Hapı dilimin üstüne koyduktan sonra suyu bol bol içiyorum bu seferde bütün ağzım su olduğu için ister istemez hapı ağzımda tutup suyu yutuyorum. Hap istesem de istemesem de ağzımda kalıyor 2 bardak su içiyorum gitmiyor. Bi iki kere hapı kırıp yarısını yutabildim sadece onu da nasıl yaptım bilmiyorum.
Keyfimden içiyorum yaİlaçlardan uzak dur. Hepsi petro türevi zehir
Kanka dilinle hapı yaklaştırabildiğin kadar boğazına yakınlaştır, kısacası dilinle arkaya it kalsın orda, sonra su iç hoppadanak gidiyor mideye.Sürekli hasta olduğumdan doktorlar yaşım gereği hap veriyor ama içemiyorum ki. Hapı dilimin üstüne koyduktan sonra suyu bol bol içiyorum bu seferde bütün ağzım su olduğu için ister istemez hapı ağzımda tutup suyu yutuyorum. Hap istesem de istemesem de ağzımda kalıyor 2 bardak su içiyorum gitmiyor. Bi iki kere hapı kırıp yarısını yutabildim sadece onu da nasıl yaptım bilmiyorum.
SağolKanka dilinle hapı yaklaştırabildiğin kadar boğazına yakınlaştır, kısacası dilinle arkaya it kalsın orda, sonra su iç hoppadanak gidiyor mideye.
@milenix
BAŞARDIM
1000mg antibiyotik ve onun dışında 2 tane hapı yuttum
Taktiği buldum dilimi kontrol ediyorum alt dişlerimin orada tutup hiç hareket ettirmiyorum suyu içip yutkununca gidiyor. Çok mutluyum şu an