Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ) Hap yutamama sorunum

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
ekmek arasına koy babannem öyle yapardi,😀

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Sürekli hasta olduğumdan doktorlar yaşım gereği hap veriyor ama içemiyorum ki. Hapı dilimin üstüne koyduktan sonra suyu bol bol içiyorum bu seferde bütün ağzım su olduğu için ister istemez hapı ağzımda tutup suyu yutuyorum. Hap istesem de istemesem de ağzımda kalıyor 2 bardak su içiyorum gitmiyor. Bi iki kere hapı kırıp yarısını yutabildim sadece onu da nasıl yaptım bilmiyorum.
Hocam bende senin gibiydim benim çözümüm şöyle olmuştu, bi gün gaza geldim dedim yutucam bu hapı sonra düşündüm haptan küçük olan yutulabilir şeyleri aklıma sakız geldi, önce sakızı yuttum kendimi alıştırmak amacıyla sonrada hapı ağzıma hızlıca atıp suyla beraber yudumladım direkt gidiyor, glup glup sesler çıkaraktan gidiyor 😂

DaffyGraphic

80+ Silver
Sürekli hasta olduğumdan doktorlar yaşım gereği hap veriyor ama içemiyorum ki. Hapı dilimin üstüne koyduktan sonra suyu bol bol içiyorum bu seferde bütün ağzım su olduğu için ister istemez hapı ağzımda tutup suyu yutuyorum. Hap istesem de istemesem de ağzımda kalıyor 2 bardak su içiyorum gitmiyor. Bi iki kere hapı kırıp yarısını yutabildim sadece onu da nasıl yaptım bilmiyorum.
Kanka dilinle hapı yaklaştırabildiğin kadar boğazına yakınlaştır, kısacası dilinle arkaya it kalsın orda, sonra su iç hoppadanak gidiyor mideye.

Golf 4 R32

80+ Silver
Top Bottom