Patlatmasın tadi berbat ve uzun zaman, geçmiyor patlatılmaması lazım bana göre.. hem zaten patlatılacak olsa öyle yapmazlardı.kapsülleri ağzında patlatsın o zaman
Patlatmasın tadi berbat ve uzun zaman, geçmiyor patlatılmaması lazım bana göre.. hem zaten patlatılacak olsa öyle yapmazlardı.kapsülleri ağzında patlatsın o zaman
Efervesan tabletler var doktora bunu belirt tedavi olurken onu göz önünde bulundurup efervesan tb tercihi yapar yüksek ihtimalSürekli hasta olduğumdan doktorlar yaşım gereği hap veriyor ama içemiyorum ki. Hapı dilimin üstüne koyduktan sonra suyu bol bol içiyorum bu seferde bütün ağzım su olduğu için ister istemez hapı ağzımda tutup suyu yutuyorum. Hap istesem de istemesem de ağzımda kalıyor 2 bardak su içiyorum gitmiyor. Bi iki kere hapı kırıp yarısını yutabildim sadece onu da nasıl yaptım bilmiyorum.
Doktor öyle yapmayın etki göstermez diyorHocam acaba hapı böyle toz olana dek havanda kırsan onuda suyla karıştırıp içsen nasıl olur
Böyle kesinlikle yapmayın bazı ilaçlar tepkime yapar öldürme tehlikesi bile olabilirDoktor öyle yapmayın etki göstermez diyor
İşe yaramadı. Erdostin diye hapım var onu çok kolay bir şekilde yuttum. Bu hap kapsül şekilde olduğu için direkt gitti. Sanırım hapın türüne göre değişiyor benim iş. Bütün haplar böyle dışı kapsüllü olsa ne güzel içermişim demek ki.Hapı ağzında sağ yanağına çarptır sonra damaklarını içe doğru büz hani bişeyi emer gibi. Birde suyu çok fazla alma 1 bardak suyun neredeyse yarısı kadarını iç. Ha birde kafanı fazla kaldırma hatta biraz eğebilirsin.
Hapları kırarak vb içmenin ciddi yan etkileri olabilir yapmayın, hapı yutmadan önce 3 yudum su için boğazınızı ıslatın öyle deneyin.İşe yaramadı. Erdostin diye hapım var onu çok kolay bir şekilde yuttum. Bu hap kapsül şekilde olduğu için direkt gitti. Sanırım hapın türüne göre değişiyor benim iş. Bütün haplar böyle dışı kapsüllü olsa ne güzel içermişim demek ki.
İçmeden önce de su içiyorum ama nafile.Hapları kırarak vb içmenin ciddi yan etkileri olabilir yapmayın, hapı yutmadan önce 3 yudum su için boğazınızı ıslatın öyle deneyin.
Kapsül haplarda sıkıntı yok normalce suyla içebiliyorum ama normal hap sıkıntı.kapsül hap işe aç içini suya boşalt iç eğer normal hap ise tablet eziciler var hijyenik onu kullan
bordo bereli hap yutucu1000mg antibiyotik e tek atan biri olarak yaziyorum hapi dilinin en gerisine koy sonra yudum yudum su ic kolayca gider
tamam işte tablet ezici alip ezip suya atican bi olayi yok yaniİçmeden önce de su içiyorum ama nafile.
Kapsül haplarsa sıkıntı yok normalce suyla içebiliyorum ama normal hap sıkıntı.