Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ) Hap yutamama sorunum

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
Sürekli hasta olduğumdan doktorlar yaşım gereği hap veriyor ama içemiyorum ki. Hapı dilimin üstüne koyduktan sonra suyu bol bol içiyorum bu seferde bütün ağzım su olduğu için ister istemez hapı ağzımda tutup suyu yutuyorum. Hap istesem de istemesem de ağzımda kalıyor 2 bardak su içiyorum gitmiyor. Bi iki kere hapı kırıp yarısını yutabildim sadece onu da nasıl yaptım bilmiyorum.
Efervesan tabletler var doktora bunu belirt tedavi olurken onu göz önünde bulundurup efervesan tb tercihi yapar yüksek ihtimal

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı

Golf 4 R32

80+ Silver
Hapı ağzında sağ yanağına çarptır sonra damaklarını içe doğru büz hani bişeyi emer gibi. Birde suyu çok fazla alma 1 bardak suyun neredeyse yarısı kadarını iç. Ha birde kafanı fazla kaldırma hatta biraz eğebilirsin.
İşe yaramadı. Erdostin diye hapım var onu çok kolay bir şekilde yuttum. Bu hap kapsül şekilde olduğu için direkt gitti. Sanırım hapın türüne göre değişiyor benim iş. Bütün haplar böyle dışı kapsüllü olsa ne güzel içermişim demek ki.

121709

80+ Silver
İşe yaramadı. Erdostin diye hapım var onu çok kolay bir şekilde yuttum. Bu hap kapsül şekilde olduğu için direkt gitti. Sanırım hapın türüne göre değişiyor benim iş. Bütün haplar böyle dışı kapsüllü olsa ne güzel içermişim demek ki.
Hapları kırarak vb içmenin ciddi yan etkileri olabilir yapmayın, hapı yutmadan önce 3 yudum su için boğazınızı ıslatın öyle deneyin.

WhoCares

80+ Gold
kapsül hap işe aç içini suya boşalt iç eğer normal hap ise tablet eziciler var hijyenik onu kullan

Golf 4 R32

80+ Silver
Hapları kırarak vb içmenin ciddi yan etkileri olabilir yapmayın, hapı yutmadan önce 3 yudum su için boğazınızı ıslatın öyle deneyin.
İçmeden önce de su içiyorum ama nafile.
kapsül hap işe aç içini suya boşalt iç eğer normal hap ise tablet eziciler var hijyenik onu kullan
Kapsül haplarda sıkıntı yok normalce suyla içebiliyorum ama normal hap sıkıntı.

Son düzenleme:

jımalya

80+ Bronze
1000mg antibiyotik e tek atan biri olarak yaziyorum hapi dilinin en gerisine koy sonra yudum yudum su ic kolayca gider

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
9 adet B1 vitamini tekte 1 ağız dolusu suyla yutan bne

Top Bottom