Neler Yeni

Çözüldü İçine Mod Kurulmuş Bir Oyun Nasıl Eski Haline Döndürülür?

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Dün akşam Cyberpunk 2077 oyununa mod kurma hatasına düştüm. Modu kuramadığım gibi bunu yaptıktan sonra oyuna drop girmesine ve FPS'in düşmesine sebep oldum. Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulamak bir sonuç vermedi. Ben de şimdi oyunu silip yeniden kuruyorum. Sizce yaptığım bu şey oyunu eski haline döndürür mü? Bu da işe yaramazsa ne yapmalıyım?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,057
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mod direkt oyun dosyalarına yazıldıysa mantıken döndürür.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mod direkt oyun dosyalarına yazıldıysa mantıken döndürür.
Modun içinde bin dosyası vardı ve oyunun orijinal bin dosyasıyla modunkini değiştirdim. Yani muhtemelen evet, oyun dosyalarına yazıldı.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando

Griffon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mete
Dün akşam Cyberpunk 2077 oyununa mod kurma hatasına düştüm. Modu kuramadığım gibi bunu yaptıktan sonra oyuna drop girmesine ve FPS'in düşmesine sebep oldum. Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulamak bir sonuç vermedi. Ben de şimdi oyunu silip yeniden kuruyorum. Sizce yaptığım bu şey oyunu eski haline döndürür mü? Bu da işe yaramazsa ne yapmalıyım?
Cyberpunk'un modları normalde FPS düşürmez hatta bende kullanıyorum sorun yok fakat iyi kurulum yapmak lazım. Ayrıca moddan moda olay değişiyor eğer kurduğun mod oyunun dosyalarının içine eklenip bütünleştirildiyse Steamdan silip geri yüklesen de Steam onu cloud'unda sakladığı için geri yükleyebilir. Örneğin benim RDR2'yi silip yüklesem de önceden kurduğum Türkçe yama moduyla geri iniyor.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Cyberpunk'un modları normalde FPS düşürmez hatta bende kullanıyorum sorun yok fakat iyi kurulum yapmak lazım. Ayrıca moddan moda olay değişiyor eğer kurduğun mod oyunun dosyalarının içine eklenip bütünleştirildiyse Steamdan silip geri yüklesen de Steam onu cloud'unda sakladığı için geri yükleyebilir. Örneğin benim RDR2'yi silip yüklesem de önceden kurduğum Türkçe yama moduyla geri iniyor.
Hocam hallettim zaten sağolun.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR