conveyor belt overlord
80+ Silver
Ama monitöre bağlayınca oluyor driver ını yeni güncelledim
anlamadımKasanın anakarta doğru bağlı olduğundan emin misiniz?
sen çok zekisin uyarını alırsın birazdan boş boş mesaj kasmaktanKasayı prize takıp çalıştırmayı deneyin.
Şöyle demek istiyor galiba : "Kasadaki kulaklık girişi anakarta doğru bir şekilde takılmış mı."anlamadım
Kulaklığım jak girişli kasanın üsteki panele takıyorumDostum kasanın arka paneline yani direk anakartın jak girişlerine doğru renklere taktığına emin ol. Usb girişiyse 2.0 3.0 aralarında değiştirerek tak.
yok onlardan gelmedi kulakiçi kulaklıkKulaklık default olarak tek girişli ve yanında 3.5mm 2 çıkışlı bir ayırıcı ile geldiyse ayırıcı ile kasanın arka panelinde anakart jaklarına (örneğin pembeyi pembeye yeşili yeşile) doğru taktığına emin ol çalışacaktır.
Tamamdır hallettim sağol yinede jakk ı anakartın üzerindeki yeşil girişe taktım ses geldi yani kasanın ön panelindeki portarın kablosu yanlı takılmışKulaklık default olarak tek girişli ve yanında 3.5mm 2 çıkışlı bir ayırıcı ile geldiyse ayırıcı ile kasanın arka panelinde anakart jaklarına (örneğin pembeyi pembeye yeşili yeşile) doğru taktığına emin ol çalışacaktır.