Neler Yeni

(Çözüldü)Kz kulaklık önerir misiniz ? (Bütçe 200)

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
200
Kz markasından olmasını istiyorum alan herkes kendi markasıymış gibi övüyor merak ediyorum . Daha pahalı bir kulaklık alıcaktım vazgeçtim kz olsun istedim . Bütçeyi geçmezse sevinirim ama biraz oynayabilir .Bir sürü kz kulaklık var ve fiyatları birbirine çok yakın bu yüzden kararsız kaldım .

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kz markasından olmasını istiyorum alan herkes kendi markasıymış gibi övüyor merak ediyorum . Daha pahalı bir kulaklık alıcaktım vazgeçtim kz olsun istedim . Bütçeyi geçmezse sevinirim ama biraz oynayabilir .Bir sürü kz kulaklık var ve fiyatları birbirine çok yakın bu yüzden kararsız kaldım .

Biraz artırabilirseniz "X" modelini öneririm, küçük bir iki revizyon yapmışlar, ayrıca kablosu daha iyi:

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Biraz artırabilirseniz "X" modelini öneririm, küçük bir iki revizyon yapmışlar, ayrıca kablosu daha iyi:
Taotronics Soundliberty 53 pro aldım dostum gerek kalmadı gene de saol .

İsimyok08

80+ Bronze

Fordon Greeman

80+ Bronze
Alacak olan varsa diye, ZSN Pro kullanıyorum. Ses kalitesi çok çok iyi kulaklık. Tek sıkıntısı uzun süre kullanımdan sonra kulaklık kısmı çıkarılıp takılabilen bir yapıda olduğu için o kısım gevşeyebiliyor ve algılamama problemi falan yaşatabiliyor. Çok uzun ve hor kullanım sonucu yaşanıyor bu durum.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu çözüldüğü zaman gelen yanıtlara bak...

Top Bottom