Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Fason mal alma derim çinden marka basılıyor geliyor alma bende var pişmanım.
Rica ederim, hayırlı olsun.tavsiyeleriz üzerine %60 olan Kumarayı aldım bugün geçti elime , harika klavye içinden switch ve tuş değiştirme aparatı ve 4 tane yedek blue switch çıkıyor . harika klavye İnşAllah sorun çıkarmaz , teşekkürler tavsiyeler için
2. aya giriyorum 3 gün sonra şimdilik hiç sorun yok senin yasadıgın sorunlar neydi ?söylemek istemem ama birkaç Ay'a bozulcak ogre kronik problemli . önceden kullanıyordum ogreyi şimdi redragon kumaraya geçtim bugün geldi elime . lütfen artık gamepower ogre önermeyin kronik sıkıntılı bir klavye . bence klavyeni iade et edebiliyorsan eğer
Konunuzu çözüldü olarak değiştirin o zaman.Beyler konu çoktan kapandı Philips olanı almadım zaten tercihimi;
Gamenote Havit KB432L’den yana yaptım.
Bir daha 290₺ ye düşer mi acabaBeyler konu çoktan kapandı Philips olanı almadım zaten tercihimi;
Gamenote Havit KB432L’den yana yaptım.
Sanmıyorum :/ her yerde fiyat birden yükselmiş sanırımBir daha 290₺ ye düşer mi acaba
Klavye arıyorum klavyeyi geç keşfettim direk tık diye alamazdım kampanya bittiSanmıyorum :/ her yerde fiyat birden yükselmiş sanırım
w tuşum ve c tuşum bozuldu . sıvı temas etmedi2. aya giriyorum 3 gün sonra şimdilik hiç sorun yok senin yasadıgın sorunlar neydi ?