MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Son düzenleme:
Ben almazdım açıkçası. Ucuz ürünlere güvenemiyorum. Ve polosmart kulaklık almıştım 3 ay içerisinde bozulmuştu.
Anlıyorum 7 yıldır piranha gaming mouse KullaniyorumFiyatına göre yargılarsak alınabilir. Bu fiyat bandında düzgün bir mouse bulmak çok zor.
Onun yerine Katar Pro veya Omen 400 çok daha iyi olur.Anlıyorum 7 yıldır piranha gaming mouse Kullaniyorum
O zaman ucuza kaçmamak lazım
Rampage miracle M1 önermislerdi onu alıyım o zaman
Onun yerine HP Omen 400 öneririmAnlıyorum 7 yıldır piranha gaming mouse Kullaniyorum
O zaman ucuza kaçmamak lazım
Rampage miracle M1 önermislerdi onu alıyım o zaman
2 mouse da 200 TL üzeri değil amaOnun yerine Katar Pro veya Omen 400 çok daha iyi olur.
🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
Çikolata alabilirsiniz2 mouse da 200 TL üzeri değil ama
OlabilirÇikolata alabilirsiniz
Veya 200 TL ve üzerinde mouse önerebilirim bütçeniz varsa.
Omen reactor fiyatına göre çok iyi bir sensöre sahip. Bütçeniz yok ise dediğim gibi katar pro alıp sepeti 200'e tamamlayabilirsiniz.Olabilir
Hep omen reactor almak istemişdir ama pahalı gelmiştir şimdi düşünebilirim belkiOmen reactor fiyatına göre çok iyi bir sensöre sahip. Bütçeniz yok ise dediğim gibi katar pro alıp sepeti 200'e tamamlayabilirsiniz.
Klavye ve mouse alacağım bunlara verebileceğim 500 TL m var ama bunlara vermek israf olur mu bir ekipman için değer mi konusu içimi yiyorHep omen reactor almak istemişdir ama pahalı gelmiştir şimdi düşünebilirim belki
Değer tabi ki. mouse FPS oyunlarında en önemli ekipmandır. Hp Omen reactor PMW3389 sensör kullanıyorHep omen reactor almak istemişdir ama pahalı gelmiştir şimdi düşünebilirim belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye ve mouse alacağım bunlara verebileceğim 500 TL m var ama bunlara vermek israf olur mu bir ekipman için değer mi konusu içimi yiyor
O zaman tamamdır artık buna bir para ayırmaya karar verdimDeğer tabi ki. mouse FPS oyunlarında en önemli ekipmandır. Hp Omen reactor PMW3389 sensör kullanıyor
Bu mouse ile aynı sensör yani iyi olduğunu daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum