Neler Yeni

Yardım [ÇÖZÜLDÜ] PUBG hata vermeden kapanma sorunu

Nyxo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra Çelik
PUBG'ye giriyorum girdikten 5-10 dakika sonra bu sırada ister arcade moda ister Mm'e girsemde fark etmiyor. Oyun 5-10 dakika sonunda donuyor. Donduktan sonra oyunu kapatabilmem için görev yöneticisini açıp oradan görevi sonlandır demem gerekiyor. Görev yöneticisinde ise PUBG'nin yanında yanıt vermiyor diyiyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa lüften yazsın.
Sistemim:
Gigabyte B450M H.
Ryzen 5 3600.
RX 5600XT.
2x8 16 GB RAM.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Doğan PİKAY
Bence oyunda sorun var . Bi dosya doğrulaması yaparmısn

şahin doğan

80+ Platinum
PUBG'ye giriyorum girdikten 5-10 dakika sonra bu sırada ister arcade moda ister Mm'e girsemde fark etmiyor. Oyun 5-10 dakika sonunda donuyor. Donduktan sonra oyunu kapatabilmem için görev yöneticisini açıp oradan görevi sonlandır demem gerekiyor. Görev yöneticisinde ise PUBG'nin yanında yanıt vermiyor diyiyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa lüften yazsın.
Sistemim:
Gigabyte B450M H.
Ryzen 5 3600.
RX 5600XT.
2x8 16 GB RAM.
oyunda sıkıntı var bende dün oyun inıtializing ekranında kalıyordu 5 defa dosya doğruladım her seferinde dosya eksik dedi indirdi yinede düzelmedi öğlen girdiğimde sıkıntı yoktu

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sistemim:
Gigabyte B450M H.
Ryzen 5 3600.
RX 5600XT.
2x8 16 GB RAM.
Sil yükle PUBG'de sıkıntı var ulan yıllardır oynuyoruz şu oyunu bir türlü tam yapamadılar dur bakalım 9.2 de düzelebilir yeni güncelleme

şahin doğan

80+ Platinum
Sil yükle PUBG'de sıkıntı var ulan yıllardır oynuyoruz şu oyunu bir türlü tam yapamadılar dur bakalım 9.2 de düzelebilir yeni güncelleme
yıllardır sıkıntı var derken ? optimizasyon 2 yıldır sıkıntısız ilk kez hata alıyorum 2 yıldır boş sallama klasik amd driver sorunu var diyenlerdensin

rıza baba

80+ Bronze
bende de aynı sorun var oyun birden donuyor maçta

Nyxo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosya doğrulaması yaptım ve 1 tane eksik dosya buldu ve in
Bence oyunda sorun var . Bi dosya doğrulaması yaparmısn
Dosya doğrulaması yaptım ve 1 tane eksik dosya buldu ve indirdi fakat indirmeler bölümünden baktığımda 0 bytes indirildi yazıyor.
Dün sildim ve bugün tekrar indirdim az önce girdiğimde yine oyun dondu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Oyunda Problem Var Knk Güncelleme Bekle Yada Sil Tekrar Yükle

Nyxo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi sildim ve yükledim fakat sorun yine devam ediyor.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Sadece PUBG de oluyorsa sorun PUBG dedir güncelleme bekleyeceksin.

Nyxo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buğra Çelik
Evet sorun maalesef sadece pubgde oluyor fakat yaklaşık 2-3 haftadır var başta ramim 8gb idi ve o yüzden zannettim ama sipariş verdiğim 2. ramde geldi ve 2 gün önce taktım taktığım ilk gün oyunu açtım ve bir kere aynı sorunu verdi bende ekran kartı driver güncellemesi yaptım ondan sonra kapatana kadar bir daha sorun vermedi. Ondan sonraki gün ise sadece bir tane windows güncellemesi gelmişti onu yaptım windows güncellemesinden sonra bu terar bu hale geldi. Acaba windows sürümünden kaynaklı olabilir mi?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
yıllardır sıkıntı var derken ? optimizasyon 2 yıldır sıkıntısız ilk kez hata alıyorum 2 yıldır boş sallama klasik amd driver sorunu var diyenlerdensin
Şahin kardeşim adam gibi yazda anlayalım güzel kardeşim benim kartım 5600XT TUF bilmeden konuşma bak küfrettirme beni ne zamandır oynuyorsun oyunu ? Nvidia da AMD de kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her önüne gelene de boş sallama falan yazma insan ol çıldırtma adamı

oyunda sıkıntı var bende dün oyun inıtializing ekranında kalıyordu 5 defa dosya doğruladım her seferinde dosya eksik dedi indirdi yinede düzelmedi öğlen girdiğimde sıkıntı yoktu
İnitializing herkeste olan bir sorun ve gelmiş buraya boş boş oyunda sorun yok diyorsun.

bende de aynı sorun var oyun birden donuyor maçta
Evet sorun maalesef sadece pubgde oluyor fakat yaklaşık 2-3 haftadır var başta ramim 8gb idi ve o yüzden zannettim ama sipariş verdiğim 2. ramde geldi ve 2 gün önce taktım taktığım ilk gün oyunu açtım ve bir kere aynı sorunu verdi bende ekran kartı driver güncellemesi yaptım ondan sonra kapatana kadar bir daha sorun vermedi. Ondan sonraki gün ise sadece bir tane windows güncellemesi gelmişti onu yaptım windows güncellemesinden sonra bu terar bu hale geldi. Acaba windows sürümünden kaynaklı olabilir mi?
Kanka oyunun sorunu.

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Şahin kardeşim adam gibi yazda anlayalım güzel kardeşim benim kartım 5600XT TUF bilmeden konuşma bak küfrettirme beni ne zamandır oynuyorsun oyunu ? Nvidia da AMD de kullandım
3 ay önceye kadar 4 yıl boyunca rx 470 kullandım 3 aydır da 1080 ti var elimde sen rahat ol bende amd ve nvidia kullandım oyunuda 3 yıldır oynuyorum 2 yıldır sıkıntısız optimizasyonu var dün ilk kez oyuna giremedim Whql driver yerine yeni çıkanı hemen indirirsen almadığın hata kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,156
Üyeler
165,474
Son üye
kamali43
Top Bottom