RDR 2 için güncel ve temiz Türkçe yama önerisi yapar mısınız.
Eğer steam ise yedeklemene gerek yo bir sorun olursa dosya bütünlüğünü doğrulayıp oynamaya devam edebilirsin. Oyunun yedeğini almak korsan oyunlar için geçerli@NOAX0 kral şimdi açıklamada oyunun yedek dosyalarını mutlaka alın diyor. İnternetten araştırdım da tam anlamadım steam de kütüphaneye gidip RDR 2 ye sağ tıklayıp özellikler dedim, sonra yüklü dosyalar kısmından oyun dosyalarını yedekleye tıkladım bi tane klasör oluşturup onu seçtim başlattım ve yedeklemenin tamamlandığını söyledi ama klasörü açtığımda içi bomboş. Nasıl çözerim bu işi.
RDR 2 için güncel ve temiz Türkçe yama önerisi yapar mısınız.
yamayı kurdum kral yine de teşekkür ederim.RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
hocam güvenilirlik konusunda bir sıkıntımız yok değil mi
Olay ağustos ayında olduğu için çok bişi hatırlamıyorum ama sanırım ilk atılan yamayı kurdum ve olmuştu ama sanki bi harfte sıkıntı çıkmıştı diye hatırlıyorum. (yamayı kurdum ama oyunu bitirmedim hatta tam başlamadan sildim)Hocam naptın oldumu.
reis sanırım ben onu kurdum ya bi antivirüs programı var mı güzel önerebileceğiniz kontrol edeyim biOlay ağustos ayında olduğu için çok bişi hatırlamıyorum ama sanırım ilk atılan yamayı kurdum ve olmuştu ama sanki bi harfte sıkıntı çıkmıştı diye hatırlıyorum. (yamayı kurdum ama oyunu bitirmedim hatta tam başlamadan sildim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
@cicigus @Mertcetinkaya06 ilk atılan yamayı indirmeyin trojan doluymuş, o zamanlar indirmiştim pc de bi sıkıntı çıkmamıştı da şimdi sandboxtan indirip virustotal taraması yaptım deli trojenli.
2. atılan da uygulama üzerinden türkçe yama kuruyor dosyada bi sorun gözükmedi fakat türkçe yamayı kurduğu uygulamayı tarattığım da bu sorunlarla karşılaştım; artık indirip indirmemek size kalmış.
Alıntıyı görüntüle
ben de öyle yaptım detaylı tarama temiz çıktı sağolasınkaspersky free kullanıyorum şaun en iyi bu deniyor.