Neler Yeni

Çözüldü✓ Win11 geçmeye değer mi ? (Kullanıcı yorumları bekliyorum)

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Kemal Eser
Hocam ben tıpkı kararını almış olduğunuz gibi laptoptan masaüstüne geçtim bu yaz. Bu geçişle birlikte tabii ki Win10'dan Win11 Home sürümüne de geçiş yaptım. Normalde Win11'i laptopumda da indirip denemiştim geçen sene fakat Valorant'ı bile sürüm uyumsuzluğu diyerek açmamıştı. Şu an o kadar fazla güncelleme ve düzeltme yapmışlar ki, artık baya baya stabil bi hale gelmiş işletim sistemi. 2025 yılı içerisinde geçmenizi tavsiye ediyorum. Ben bu sene geçtim, şu ana kadar bir problemim yok.

JackieTR

80+ Bronze
Hocam ben tıpkı kararını almış olduğunuz gibi laptoptan masaüstüne geçtim bu yaz. Bu geçişle birlikte tabii ki Win10'dan Win11 Home sürümüne de geçiş yaptım. Normalde Win11'i laptopumda da indirip denemiştim geçen sene fakat Valorant'ı bile sürüm uyumsuzluğu diyerek açmamıştı. Şu an o kadar fazla güncelleme ve düzeltme yapmışlar ki, artık baya baya stabil bi hale gelmiş işletim sistemi. 2025 yılı içerisinde geçmenizi tavsiye ediyorum. Ben bu sene geçtim, şu ana kadar bir problemim yok.
Sağ olun hocam en son bu yıl bu aylarda desteği keseceklerini söylemişlerdi 2025 sonuna uzatmışlar demek ki.. O zamana yakın artık bende geçerim sanıyorum ki steam olsun diğer platform içerikleri sadece oyun için konuşmuyorum win 7-8 gibi sürümlerden tamamen desteği kestiklerine göre sıra win10 da gelecek.

Şayet sizin dediğiniz gibi zaten uzun zaman geçti illa ki stabil duruma gelmiştir o valorant olayını duydum. Win10 dan alınan hesap Win11 de çalışmıyor ya da tam aksi durumlar oluşa biliyordu o sorunlar da kalktıysa artık gönül rahatlığı ile geçilebilir.

"Bilgilendirme için Tekrar Teşekkürler."

Top Bottom