Neler Yeni

[Çözüldü] Yolda bulduğum flash diski ne yapmalıyım?

echO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hamza Kaş
Virus olma ihtimali var flash bellekte. Muhtemelen ayvayı yedin.
alakası yok virüs yazılımı olan bi flash diske bu kadar uğraşmazlar zaten taktığı anda virüs bilgisaayara girmiş olur olmayan bilginizle milleti korkutmayın

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Lazım olsa onu öyle atmazlardı. Düşürme vs. olsa ezik olmazdı. + bunların yedekleri şirketin muhasebecisinde vardır. Bir şey yapmana gerek yok.
Düşürülmüş olabilir çünkü evimizin önü çok işlek bir yol üzerinden araba vs geçmiş olabilir ezikler konusunda böyle düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya orda 2019 yazıo biçimlendir kullan asdasd
2019 'un olunca bilgiler önemsiz mi oluyor ? O zaman kimse yıllar öncesinin verilerini arşivlemesin

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
alakası yok virüs yazılımı olan bi flash diske bu kadar uğraşmazlar zaten taktığı anda virüs bilgisaayara girmiş olur olmayan bilginizle milleti korkutmayın
Alakası var. Her virus anında çatırt diye bilgisayarı götürmüyor. Bilmiyorsanız hesap bilgilerini çalan casus yazılımları var. Ona karşı ne edeceksiniz?

echO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hamza Kaş
Alakası var. Her virus anında çatırt diye bilgisayarı götürmüyor. Bilmiyorsanız hesap bilgilerini çalan casus yazılımları var. Ona karşı ne edeceksiniz?
KARDEŞİM PC ÇATIRT DİYE GİTMEZ ZATEN FLASHI TAKTIĞIN AN O VİRÜS PC YE DOSYALARA SIZAR ÇIKARSAN DA Bİ ŞEY DEĞİŞMEZ O YÜZDEN İÇİNE DOSYA KOYMAKLA UĞRAŞMAZLAR TAMAM MI ?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
KARDEŞİM PC ÇATIRT DİYE GİTMEZ ZATEN FLASHI TAKTIĞIN AN O VİRÜS PC YE DOSYALARA SIZAR ÇIKARSAN DA Bİ ŞEY DEĞİŞMEZ O YÜZDEN İÇİNE DOSYA KOYMAKLA UĞRAŞMAZLAR TAMAM MI ?
Yazı yazarken CapsLock kapatın.

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
Düşürülmüş olabilir çünkü evimizin önü çok işlek bir yol üzerinden araba vs geçmiş olabilir ezikler konusunda böyle düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

2019 'un olunca bilgiler önemsiz mi oluyor ? O zaman kimse yıllar öncesinin verilerini arşivlemesin
kardeşim şakasına dedik zaten git ara firaymayı allah allah

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sağ Tık > Diski Biçimlendir

Sonrasında ne istersen yükle kullan kanka. Boşver madenmiş şirketmiş. Flash'da olan bilgisayarlarında da olur.

Son düzenleme:

glmzglmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ferhat Gülmez
Merhaba forum üyeleri size bir konu hakkında danışmak istiyorum.Dün ikindi saatleri evimizin önündeki yolda bir flaş disk buldum,ezik büzük falandı galiba çalışmadığı için atılmış olduğunu düşündüm ama merak ettiğim ve çalışıp çalışmadığını denemek için aldım yerden.Eve geldiğimde flaş disk in eğik uçlarını bıçak ile düzeltip PC ye takılabilecek hale getirdim. PC ye takıp baktığımda kolay bir şekilde flaş diski okudu PC. İçindeki birkaç belge ve dosyalar var ek olarak aşağıya resmini koyacağım.Bir kaç belgenin içine baktığımda bir başlık gördüm ve bölgemizde olan bir maden ocağına ait veriler olduğunu anladım.Bu flaş disk o maden ocağının 2019 takip verileri.Şimdi asıl soruma gelmek istiyorum sizce bu flaş diski ne yapayım,firmayı arayıp durumu söylemeli miyim.
her buldugunuz flashı takmayın.Teknoloji Gelişti Virüsler Şifreleniyor En baba programlar bile göremez.Taktıgınız Anda Ya Ya Pc gg olur yada trojani yersiniz her bilginiz dakika dakika karşı tarafa gidebilir.Çok Kullanan Var.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
+1 şirket sorumlularının biri düşürmüş okabilir üzerinden de biri geçmiştir bencede arayıp konuşmalı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hacker'ların klasik taktiği olabilir yani ciddi bir virüs olabilir içinde. Belki de olmaz.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Firmayı ara söyle. Adamların bütün belgeleri orada belli ki.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Capslock kapatın!
O dosyalar sadece görünüm olabilir yani flashın masum olduğunu göstermek için olabilir.

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
maden ocağını bi arasaydın kral merakta kaldık :) virüs yedindemi yazmıyorsun anlamadım ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,102
Üyeler
165,932
Son üye
mustafamerttunguc11
Top Bottom