Windows 11
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart nedir? Sensörlerde problem var.
Son düzenleme:
Anakart nedir? Sensörlerde problem var.
Sensörlerde problem var muhtemelen, çünkü 105 derecenin üstüne çıkması gibi bir durum söz konusu değil.Tuf b450 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
tuf b450 pro
Ama undervolt deniyordum 1.37500 4200ghzSensörlerde problem var muhtemelen, çünkü 105 derecenin üstüne çıkması gibi bir durum söz konusu değil.
Gülüyorsun ama 3800X bile boşta 40 derece geçmiyor. Kahkaha atmak yerine doğruları kabullenin.Tuf b450 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
tuf b450 pro
3600X'lerin slikonu çöp, gene de deneyin.Ama undervolt deniyordum 1.37500 4200ghz
Sonuç olarak zarar gelmiş mdiir şuan sorun yok mhz düşmesi falan .3600X'lerin slikonu çöp, gene de deneyin.
Zarar geldiğini sanmamSonuç olarak zarar gelmiş mdiir şuan sorun yok mhz düşmesi falan .
115 dereceye çıkamayacağı için zarar geldiğini sanmıyorum.Sonuç olarak zarar gelmiş mdiir şuan sorun yok mhz düşmesi falan .
O zaman neden 115 yazdı ki ya anlamadım.115 dereceye çıkamayacağı için zarar geldiğini sanmıyorum.
Sensör bozuk işte. B450M Pro Max'ta bazı kişilerde 127 derece bile gözükebiliyordu.O zaman neden 115 yazdı ki ya anlamadım.
Hayır yani normalde o dereceleri görmedim sadece o tesste 1 kere öyle oldu nasıl bozuk olabiliyor ki gerçekten 115 se ne olur ?Sensör bozuk işte. B450M Pro Max'ta bazı kişilerde 127 derece bile gözükebiliyordu.
Gerçekten 115 olamayacağı için bilemiyoruz.Hayır yani normalde o dereceleri görmedim sadece o tesste 1 kere öyle oldu nasıl bozuk olabiliyor ki gerçekten 115 se ne olur ?
Çok detaya gircem bi bilgim yok ama neden olamıyor ?Gerçekten 115 olamayacağı için bilemiyoruz.