Çözünürlük Problemi (çözüldü)

otani77

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.Benim problemim CS-GO oyununda çözünürlüğü 800x600 e getirememem.Masa üstü çözünürlüğüm 1024x768. oyunda çözünürlüğü 1024x768 e getirebiliyorum ama 800x600 e getirince monitörde "GİRİŞ DESTEKLENMİYOR" diye bir uyarı çıkıp ekranda dolanıp duruyor.Ne yaptımsa çözemedim, yardımcı olabilecek var mı?

bu arada sistem laptop, ama harici ekranda kullanıyorum, harici ekranın çözünürlüğü 1440x900

Ekran kartın nedir işlemcin nedir işlemcin intelse işlemcide gömülü ekran kartı var mıdır?

Ekran kartın nedir işlemcin nedir işlemcin intelse işlemcide gömülü ekran kartı var mıdır?
ekran kartım gt 740m 4gb, işlemci i73537u, 8 gb ram, işlemcide gömlü ekran kartım varmı bilmiyorum malesef :(

Laptop ile harici ekranın çözünürlüğünü aynı yapıp dene.
brom laptopun ekranı komple kırıldığından ötürü harici bir ekran kullanıyorum, dolayısıyla laptop ekranını kullanamadığım için çözünürlük bakımından bir şey yapamıyorum laptop ekranına

Arkadaşlar herkese iyi forumlar.Benim problemim CS-GO oyununda çözünürlüğü 800x600 e getirememem.Masa üstü çözünürlüğüm 1024x768. oyunda çözünürlüğü 1024x768 e getirebiliyorum ama 800x600 e getirince monitörde "GİRİŞ DESTEKLENMİYOR" diye bir uyarı çıkıp ekranda dolanıp duruyor.Ne yaptımsa çözemedim, yardımcı olabilecek var mı?
çözüldü : arkadaşlar grafik özelliklerinden ekranlar kısmından ekranları klon ekran yaptım ardından girip çözünürlüğü değiştirince uyarı tamamen gitti, ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.RTX3070 e önerisi için teşekkür ederim, onun sayesinde çözdüm sayılır

Geri