Bence dışarı çık sosyalleş. Yada zamanını oyuna gömülü bir şekilde geçir , tabi ki oyun oynama demiyorum ama sen bi tık aşırıya kaçmıssın.sırf bu oyunun dlc paketi çıkıyor diye 60 bine sistem topladım eylül ayında sonrasında o ay yılsonuna kadar oyunu 3 kez bitirdim sonrasında yılbaşından sonra tekrar başladım bitirdim geçen hafta tekrar başladım bugün bitti ve kendimi kötü hissediyorum odamda her yere posterlerini falan astım ve şimdi yalnızlık çektiğimden tekrar başlayasım var ne yapıcam bu döngü hep böyle devam mı edicek şarkı olarak bile oyunun şarkılarını dinliyorum benim kadar seveni var mıdır
Senin güzellik şaka mıKardeşim çık bir dışarı temiz hava al oksijen lazım sana
bende rdr2 aldım steamden yarım saat bile dayanamadım aşırı sıkıcı at sürme simulatoru insanlar nasıl seviyor 500 yıl önceki çağ oyunlarını anlamıyorumBende o oyundan sonra Detroit bitirdim tamamen başyapıt mükemmel oyun ona başka hemen. Sonrasında rdr2 indirdim torrentten hiç sarmadı beni oyun sildim.
Ben 6 senedir torrenten oynarım dostum. Ama şu ana kadar indirdiğim en sıkıcı oyun bana göre rdr2 bidaha da yüklemem zaten. Ama detroit kesinlikle öneririm.bende rdr2 aldım steamden yarım saat bile dayanamadım aşırı sıkıcı at sürme simulatoru insanlar nasıl seviyor 500 yıl önceki çağ oyunlarını anlamıyorum