CP2077 mi yokse Red Dead Redemption 2 mi?

JSezar

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,346
İndirimdeyken hangisini almak mantıklı olur?

ikisini de oynayan biri olarak rdr derim . Rdr bana göre dünyanın en iyi oyunu.Öbur yandan cyberpunk düz sıradan bir oyun bence

RDR 2 almak daha mantıklıdır bence. Ama hangi evrende oyun oynamak istersen o daha önemli. Birisi gelecek diğeri geçmiş :)

Rdr2.

İndirimdeyken hangisini almak mantıklı olur?

İkisini de oynadım ikisi de bana aynı zevki verdi.

Biri 2077 yılının şehrinde geçen RPG oyunuydu harbiden içinde kendimi bir birey gibi yaşadım. Yapay zeka evet çöp ama oyun bana gerçekten zevk verdi. Dialogları asla kaçırmadan okudum. Bir sonraki hamleyi çok merak ettim.

RDR2 ise gördüğüm en realistik oyun. Grafikten tut animasyonlarına kadar muazzam güzel bir oyun hatta dünyanın en iyi oyunu benim için.

Ben şahsen ikisini de çok seviyorum çok zevk aldım bayıla bayıla oynayıp bitince üzüldüm.

RDR2 önceliğin olsun ama CP2077'yi kesinlikle bir gün al.

Bu oyunlar kaç saatte bitiyor?

CP 2077'yi satın alın, yükleyin sonra girin, iade edin oyun dosyalarını silmeyin oyunun yerel dosyalarından oyuna girebilirsiniz. Koruması yok firmanın çünkü zamanında kendileri de korsan firmasıydı.

Cyberpunk anca Far Cry 3 ile falan karşılaştırılabilir, Far Cry 3 mü Cyberpunk mı desen o zaman biraz düşünür, Far Cry 3 derim. Şu durumda RDR 2 alınmalı ama.

CP 2077'yi satın alın, yükleyin sonra girin, iade edin oyun dosyalarını silmeyin oyunun yerel dosyalarından oyuna girebilirsiniz. Koruması yok firmanın çünkü zamanında kendileri de korsan firmasıydı.
Hocam onu düzeltmemişler miydi?

Direkt korsan indirsin onu yapmak yerine?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,304
Üyeler
185,249
Son üye
bjk313131
Geri