merhaba laptop umun bataryası bozuk o yüzden 1 yıldır şarj a takılı kullanıyorum oyun oynarken 50 60 70 fps alırken bi anda 20 10 fps oluyor cpu ise 1.20 ye düşüyor bunun sebebi batarya mı ? veya çözümü ne olabilir.
Güç planı ne ?merhaba laptop umun bataryası bozuk o yüzden 1 yıldır şarj a takılı kullanıyorum oyun oynarken 50 60 70 fps alırken bi anda 20 10 fps oluyor cpu ise 1.20 ye düşüyor bunun sebebi batarya mı ? veya çözümü ne olabilir.
yüksek performans daGüç planı ne ?
Sisteminin özelliklerinin hepsini yazabilir misin ?yüksek performans da
8 gb ram i5 gt635mSisteminin özelliklerinin hepsini yazabilir misin ?
Güç planı ne ?
Termal macun temizle ve fani güzelce temizlemerhaba laptop umun bataryası bozuk o yüzden 1 yıldır şarj a takılı kullanıyorum oyun oynarken 50 60 70 fps alırken bi anda 20 10 fps oluyor cpu ise 1.20 ye düşüyor bunun sebebi batarya mı ? veya çözümü ne olabilir.
yaptımTermal macun temizle ve fani güzelce temizle
Hayır bide bataryasız denermisin bazen batarya tetikliyoryaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bu sorunu batarya bozuldugundan beri yaşıyorum batarya ile ilgili bişi olabilirmi çıldırıcam gerçekten
Sürekli şarja takarsan bozulur batarya.merhaba laptop umun bataryası bozuk o yüzden 1 yıldır şarj a takılı kullanıyorum oyun oynarken 50 60 70 fps alırken bi anda 20 10 fps oluyor cpu ise 1.20 ye düşüyor bunun sebebi batarya mı ? veya çözümü ne olabilir.
yani oyunlarda ani fps düşüşü cpu nun 1.20 ye düşüşünün sebebi batarya mı batarya ise yenisini alıcam çünküSürekli şarja takarsan bozulur batarya.
batarya zaten çalışmıyor pil simgesinin üstünde %0 kullanılabilir yazıyorHayır bide bataryasız denermisin bazen batarya tetikliyor