Neler Yeni

Cpu 100 derece oluyor ne yapmalıyım?

Maykıl

80+ Silver
Pc ozelliklerim
İ5 4750
R240
Ve son zamanlarda cok kasiyordu bende ssd satin aldim format attim degisen birsey yok sonra cpu ya bakayim dedim termal macunu bitmistir dedim termal macun baloncuk baloncuk olmus kaynamisdi sonra bende temizliyim derken elimi yanlislikla macuna surdum sonra acaba sicakmi diye merak edip elimi iyice dokundurdum elim alev aldi (!) Sonra termometreyle olctum 64 derece cikti bende cpu sicakligini olcmek icin program indirdim ve biraz bekledim 98 100 arasindaydi sicaklik t6 ultra alayim dedim ama anakarta sigmaz bende eski laptop un sogutucusunu ussten hava olarak verdim degisen birsey yok
(A0 turkce icin kb)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Yeni bir soğutucu alacaksın sadece. M200 ihtiyacını karşılar.

Maykıl

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni bir soğutucu alacaksın sadece. M200 ihtiyacını karşılar.
Hayir hocam bir anda oldu normalde yoktu boyle birsey birdahaki bilgisayarim icin t6 ultra almayi planliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20220505_141913.jpg

Stok fanla bile arasi bukadar t6 veya m200 hic sigmaz bence

abcdefg1234

80+ Silver
Hayir hocam bir anda oldu normalde yoktu boyle birsey birdahaki bilgisayarim icin t6 ultra almayi planliyorum

Alıntıyı görüntüle
Stok fanla bile arasi bukadar t6 veya m200 hic sigmaz bence
Muhtemelen sığar. Kule tipi soğutucukarda Fan kısmı ramlerin üstünde kalıyor genelde.Ramlerin Üstünde kalmazsa fanı biraz yukarıdan monte edersin

Maykıl

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen sığar. Kule tipi soğutucukarda Fan kısmı ramlerin üstünde kalıyor genelde.Ramlerin Üstünde kalmazsa fanı biraz yukarıdan monte edersin
Tesekkurler

Hocam alakasiz sizce 5600x 120 ml sivi sogutma yetermi

Top Bottom