Çözüldü✓ Cpu %100 sorunu tekrar ediyor

Neilq

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Geçen günlerde tekrardan böyel bir konu açmıştım fakat o zaman düzelmişti bende pek uğraşmak istemedim.
Ama bu gece tekrardan Görev yöneticisi %40 50 leri görüyor ne yapabilirm?
1683507837090.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1683507915573.png
msi center da böyle gösteriyor

boşta 65 derece fazla değil mi?

Geçen günlerde tekrardan böyel bir konu açmıştım fakat o zaman düzelmişti bende pek uğraşmak istemedim.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntülemsi center da böyle gösteriyor

belki virüs olabilir virüs varmı yokmu diye kaliteli ve güvenilir bir Antivirüs programıyla taratın (önerim kasperksy olur)

Geçen 2. masaüstünü açık unutmuştun yine mi açık unuttun? Görev yöneticisinin okunu açıp ekran görüntüsü gönder tekrar.

Geçen 2. masaüstünü açık unutmuştun yine mi açık unuttun? Görev yöneticisinin okunu açıp ekran görüntüsü gönder tekrar.
Yok aga ben ondan kaynaklı sandım fakat değilmiş
1683542564917.png
1683542570641.png

1683542655283.png
burda da böyle

Alıntıyı görüntüle

temiz bir format atın bence çözüm ile uğraşmaktansa

Yıllar yıllar önce aynı durum benim başımada gelmişti. Ne yaptıysam çözememiştim. Sonra sistemi lisanslı bir AntiVirüs(AV) Programında tarattığımda ***** bir virüsün buna sebep olduğunu bulmuştum. Size tavsiyem sisteminizi güzelce taratmanız. Eğer virüs yok ise diğer çözüm yollarına sırayla başvurmanız.

Alıntıyı görüntüle

Bi virüs taraması yaparmısın tavsiyem Kaspersky

Görev yöneticisi hariç diğer uygulamalarda kullanım az görünüyor. Windows Defender kapalı mı? Kapalıysa açıp veri tabanını güncelleyin ve tam tarama yapın. PC ısınmasını engellemek için şunu yapın: Güç seçeneklerine gidin --> Kullandığınız planın Plan Ayarlarını Düzenle kısmına girin --> Gelişmiş güç ayarlarını değiştir'e tıklayın --> İşlemci güç yönetimi kısmından En yüksek işlemci durumu'nu %80 arası yapın. Eğer hala çok ısınma olursa %70 yapın.

Tam tarama bittikten sonra geri %100 yapın.

Görev yöneticisi hariç diğer uygulamalarda kullanım az görünüyor. Windows Defender kapalı mı? Kapalıysa açıp veri tabanını güncelleyin ve tam tarama yapın. PC ısınmasını engellemek için şunu yapın: Güç seçeneklerine gidin --> Kullandığınız planın Plan Ayarlarını Düzenle kısmına girin --> Gelişmiş güç ayarlarını değiştir'e tıklayın --> İşlemci güç yönetimi kısmından En yüksek işlemci durumu'nu %80 arası yapın. Eğer hala çok ısınma olursa %70 yapın.

Tam tarama bittikten sonra geri %100 yapın.
Kesinlikle virüs olduğunu düşünüyorum bir anda böyle olması hiç normal değil
yapayım sıcaklık 100 leri buluyor hocam
Yardımlarınız için teşekkürler.
Format attım ve sorunum düzeldi.

Geri