CPU FAN ÖNERİSİ İ5 12400F

PykeTyson

80+
Reaksiyon skoru
31
https://www.amazon.com.tr/ThermalRi...lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=AZA5KK07ASIQ0

çok iyi bir hava soğutucu bende rgblisini kullanıyorum
keşke alttakini alsaydım ama kasa üstte grgb bi işe yaramıyo ama ekran iyi olurdu

Hocam almışken iyisi olsun dedim ya
12400f için alınabilcek en iyisi diye bir şey yok. yani çok ısınan bir işlemci kullansan anlarım ama en iyisi derken en pahalısnı almanın o işlemciye bir faydası olmaz. zaten çok ısınan bir işlemci değil. gene de sen bilrisin tabi.

Yakın zamanda işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorsanız bu yeterli olur. 2 tane fanı olunca daha iyi olmuyor her zaman.

Hocam almışken iyisi olsun dedim ya
Arkadaşın önerdiği üründe sizi tatmin etmeyen neydiki almışken iyisi olsun dediniz

ALMIŞKEN İYİSİ OLSUN DİYORSANIZ ŞUNU ÖNERELİM OZAMAN Kİ KENDİNİZİ TATMİN EDİN
1763897907824.webp

Arkadaşın önerdiği üründe sizi tatmin etmeyen neydiki almışken iyisi olsun dediniz

ALMIŞKEN İYİSİ OLSUN DİYORSANIZ ŞUNU ÖNERELİM OZAMAN Kİ KENDİNİZİ TATMİN EDİN
Alıntıyı görüntüle
Sen niye yükseldin dostum? Para kolay kazanılmıyor, insan almışken tabii ki "bütçesi dahilinde" en iyisini almak ister. 2 fanlı olduğu için daha iyi olduğunu düşünmüş olabilir, konu sahibi 1700 bütçem var demiş zaten.

Sen niye yükseldin dostum? Para kolay kazanılmıyor, insan almışken tabii ki "bütçesi dahilinde" en iyisini almak ister. 2 fanlı olduğu için daha iyi olduğunu düşünmüş olabilir, konu sahibi 1700 bütçem var demiş zaten.
yükselen yok ama saçmalık var bir tek bu post özelinde de değil
malesef toplumuzda bazı saçmalıklar var

hocam az biraz farkla daha iyisi olur mu diye sorulmamış
onda da şu cevap verilirdi bu fiyat bandında alacağın tek fanlı ürünlerde aşırı bir fiyat farkı olmaz
elindeki işlemci içinde inan çok ta şart değil daha pahalısı
hocam 2x120 lik uygun fiyatlı bir şey olsa daha iyi olur mu diye sorulmamış
yine belki örnek atılırdı ama şart olmadığı fuzuli masraf yapmaması gerektiği yinelenirdi

olmuşken daha iyisi olsun

bu tamamen
ya marka ya da önerilen ürünün fiyatı üzerinden yapılmış bir yorum

ŞİMDİ KANITLAYAMAM AMA YEMİN EDEBİLİRİM DİYE BİR SÖZ VAR YA
AYNI GÖRÜŞE SAHİBİM BU SÖYLEYECEĞİM ŞEYDE

Bu ürün
msi cooler master asus corsair gibi markalar ile satışa sunulsa birebir aynı ürün olsa
fiyatı 1999 tl olsa

teşekkür ederim alıyorum der konu kapanırdı

burda yükselme yok
ama bazen insanların yanlış düşünce içinde olduğunu
aşağılayıcı söz söylemeden hakaret etmeden ama biraz sivri bir dille de anlatman gerekiyor

1000 tl lik ürünü alsa bizim karımıza değil
5000 tl lik ürün alsa bizim cebimizden para çıkacak değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
yükselen yok ama saçmalık var bir tek bu post özelinde de değil
malesef toplumuzda bazı saçmalıklar var

hocam az biraz farkla daha iyisi olur mu diye sorulmamış
onda da şu cevap verilirdi bu fiyat bandında alacağın tek fanlı ürünlerde aşırı bir fiyat farkı olmaz
elindeki işlemci içinde inan çok ta şart değil daha pahalısı
hocam 2x120 lik uygun fiyatlı bir şey olsa daha iyi olur mu diye sorulmamış
yine belki örnek atılırdı ama şart olmadığı fuzuli masraf yapmaması gerektiği yinelenirdi

olmuşken daha iyisi olsun

bu tamamen
ya marka ya da önerilen ürünün fiyatı üzerinden yapılmış bir yorum

ŞİMDİ KANITLAYAMAM AMA YEMİN EDEBİLİRİM DİYE BİR SÖZ VAR YA
AYNI GÖRÜŞE SAHİBİM BU SÖYLEYECEĞİM ŞEYDE

Bu ürün
msi cooler master asus corsair gibi markalar ile satışa sunulsa birebir aynı ürün olsa
fiyatı 1999 tl olsa

teşekkür ederim alıyorum der konu kapanırdı

burda yükselme yok
ama bazen insanların yanlış düşünce içinde olduğunu
aşağılayıcı söz söylemeden hakaret etmeden ama biraz sivri bir dille de anlatman gerekiyor

1000 tl lik ürünü alsa bizim karımıza değil
5000 tl lik ürün alsa bizim cebimizden para çıkacak değil
Tabi ki öyle bir ürün olsa ve önerilse alıyorum derdim ama şunu söylemeliyim ki saçmalıktan başka bir şey yok bu yazıda iki fanlı olmanın daha avantajlı olduğunu düşünmüştüm ve arkadaşlar beni düzeltti milletde iyice kendini zeki sanmaya kinaye yapmaya başlamış yorumunuz için yine de sağolun.
Yapacak bir şey yok haklısınız öneri için sağolun herkese teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek istediğim paramın tamamını kullanarak en optimal seçeneğe yönelmekti kimseyi kırmak istemem

Arkadaşlar 1700 bandında bütçem var çıkmam zor şu modeli beğendim ama pek anlamıyorum bu fiyata daha iyisi var mıdır i512400 f işlemciye sahibim.
Gördüğünüz bu modeli beğendim dediğim gibi daha iyisi var mıdır?
rgblisi var bende bunun bir üstü phantom spirit oluyor galiba aynı paralara

Arkadaşlar 1700 bandında bütçem var çıkmam zor şu modeli beğendim ama pek anlamıyorum bu fiyata daha iyisi var mıdır i512400 f işlemciye sahibim.
Gördüğünüz bu modeli beğendim dediğim gibi daha iyisi var mıdır?
kendim bi ara 13400f için ayni sogutucuyu kullaniyordum memnundum sivi sogutmaya geçtim sonra hem görsellik hemde performans acisindan

kendim bi ara 13400f için ayni sogutucuyu kullaniyordum memnundum sivi sogutmaya geçtim sonra hem görsellik hemde performans acisindan

Sağolun hocam yorum için bu sıcaklık değerleri baya iyi gözüküyor sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,118
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri