Neler Yeni

Çözüldü✓ Cpu fanı dönüyor ekran kartı fanı dönmüyor, ekran gelmiyor

Bego

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay
Herkese merhaba,parçalarını tek tek aldığım bilgisayarımı bugün birleştirdim. Lakin açma düğmesine bastığım zaman cpu soğutucu fanı dönüyor, ekran kartı fanında dönme oynama bile yok(belkide ilk açılışta soğuk olduğu içindir bilmiyorum), monitöre de ekran gelmiyor, anakartta nedenini bilmediğim uzun bir sarı çizgi yanıyor,bu çizgi anakartın sol altından ekran kartının altından başlayıp yukarı gidip ekran kartını geçip sola dönüp bitiyor, resimde de var zaten çizgi, sizce bu sorunların nedeni ne olabilir arkadaşlar, bilgisayarımı bilgisayarcıya götüremiyorum merkeze uzağım, şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart:Galax b450m
Ekran Kartı : xfx 210 rx 6600 xt
İşlemci : Ryzen 7 5700x
Ram: xpg 32gb
Psu: rampage 600w 80+

Düzeltme, sarı çizgi ledmiş görünüş için.

Son düzenleme:

Aziz 907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Aziz Sağlam
Sarı çizgi anakart ledi. Ekran kartlarında Artık ısınmadıgı sürece fanlar dönmüyor. Ekran gelmiyor ise kabloyu kontrol et ekran kartı girişine taktıgından emin ol. Bios ekranı filan geliyor mu ilk düğmeye bastıgında?

Bego

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sarı çizgi anakart ledi. Ekran kartlarında Artık ısınmadıgı sürece fanlar dönmüyor. Ekran gelmiyor ise kabloyu kontrol et ekran kartı girişine taktıgından emin ol. Bios ekranı filan geliyor mu ilk düğmeye bastıgında?
Düğmeye basınca ekrana herhangi bir şey gelmiyor, monitör sinyal yok diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
monitörden gelen görüntü kablosunu anakart üzerine bağlamış olabilirsin. Gpu ya takman gerek kontrol etmeni tavsiye ederim

Bego

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay
monitörden gelen görüntü kablosunu anakart üzerine bağlamış olabilirsin. Gpu ya takman gerek kontrol etmeni tavsiye ederim
Monitörden ekran kartına hdmı ve displayport kablo ile bağladım, sonuç aynı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Semih
Herkese merhaba,parçalarını tek tek aldığım bilgisayarımı bugün birleştirdim. Lakin açma düğmesine bastığım zaman cpu soğutucu fanı dönüyor, ekran kartı fanında dönme oynama bile yok(belkide ilk açılışta soğuk olduğu içindir bilmiyorum), monitöre de ekran gelmiyor, anakartta nedenini bilmediğim uzun bir sarı çizgi yanıyor,bu çizgi anakartın sol altından ekran kartının altından başlayıp yukarı gidip ekran kartını geçip sola dönüp bitiyor, resimde de var zaten çizgi, sizce bu sorunların nedeni ne olabilir arkadaşlar, bilgisayarımı bilgisayarcıya götüremiyorum merkeze uzağım, şimdiden teşekkür ederim.

Anakart:Galax b450m
Ekran Kartı : xfx 210 rx 6600 xt
İşlemci : Ryzen 7 5700x
Ram: xpg 32gb
Psu: rampage 600w 80+

Düzeltme, sarı çizgi ledmiş görünüş için.
Hocam sorunu çözebildiysen banada söyler misin aynı sorun oldu

Bego

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay
Hocam sorunu çözebildiysen banada söyler misin aynı sorun oldu
Çözemedim, psudan kaynaklı zannediyordum garantiye gönderim, sorun yok diyip geri yolladılar, bu hafta bilgisayarcıya gidip her parçayı kontrol ettiricem, takipte kalın yazarım.

Bego

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay
arkadaşlar sorun bios güncellemesiymiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre gokmen
arkadaşlar sorun bios güncellemesiymiş
Merhaba dostum bende aynı sorunu 3 gündür yasıyorum bir türlü çcözemedim bir sorum olucak monitöre no Signal hatası geliyo demişsin ama sorun bios guncellemisiymis diye yazı yazmissin biosu monitör acilmadan nasıl güncelledin söylersen bende aynısını yapıp su sorundan kurtulayım :)

ilkin-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ilkin
Merhaba dostum bende aynı sorunu 3 gündür yasıyorum bir türlü çcözemedim bir sorum olucak monitöre no Signal hatası geliyo demişsin ama sorun bios guncellemisiymis diye yazı yazmissin biosu monitör acilmadan nasıl güncelledin söylersen bende aynısını yapıp su sorundan kurtulayım :)
Çöze bildinmi?

Dostum bende de bu hata var klavye ve mouse ışıkları gelmiyor, ekrana görüntü gelmiyor nedir bu

KryAldmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Koray Aldemir
Hocam mesajının üzerinden çok zaman geçti ama çok yardımcı oldun. Dün yeni bir kasa toplamıştım, masanın üstünde duruyordu bu sabah da masanın altına aldım. HDMI kablosunu ekran kartı yerine anakart takmışım, görüntü gelmiyordu. İlk günden bozuldu sandım, unutmuşuz masaüstünü :) çok teşekkür ediyorum yorumunuz için benim sorunumu çözdü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,114
Üyeler
159,575
Son üye
furkn423
Top Bottom