Neler Yeni

Yardım Cpu hala %100

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Dün konu açmıştım gelen neredeyse her şeyi yaptım ama cpu %100 ve bilgisayar eskisinden baya yavaşladı yaptıklarım: format, arka plan uygulamaları kapatma virüs taraması işlemciyi yorcak ufak şeyler bildirimleri kapamak gibi hizmetlerden microsoft şeyleri dışındakileri kapatmak vb. driverları elle kurdum son sürümleri filan ama hala cpu 100 de ve bilgisayar 1 hafta öncesinden acayip yavaşladı. sistem
i5-8265u
4gb ddr4 2666mhz RAM
128gb ssd
Intel uhd graphics 620
mx 110 2gb
yardım lütfen :(
bilgisayar kullanılamıtacak konuma geldi
hangi uygulamayı açarsam açıyım:
boşta olsa bile system hizmet ana bilgisayarı va kullanıyor yardım lütfen

saytomo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Saytomo Sayto
İlgilendiği Kategoriler
Hayatı tutkularıyla yaşamak.
Virüs olmadığından emin misin? Bende de oluyor bu System çalışması, bilgisayar ilk açıldığında çok iş yapıyor fakat kısa bir süre sonra kayboluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs olmadığından emin misin? Bende de oluyor bu System çalışması, bilgisayar ilk açıldığında çok iş yapıyor fakat kısa bir süre sonra kayboluyor.
yani tarama yaptım çıkmadı format filan attım yok aynı şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece system değil ne açarsam o kullanıyor fazlaca artık bişey açamaz oldum.

sadece system değil ne açarsam o kullanıyor fazlaca artık bişey açamaz oldum.

civili

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
idris bilgin
Malwarebytes isimli virüs programın kullanıyor işlemciyi. Uygulamayı görev yöneticisinden kapatabilirsin ya da virüs taraması yapıyorsa taramayı durdurmayı deneyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malwarebytes isimli virüs programın kullanıyor işlemciyi. Uygulamayı görev yöneticisinden kapatabilirsin ya da virüs taraması yapıyorsa taramayı durdurmayı deneyebilirsin.
onu bende görüyorum onu kapatsam bile system hizmet ana bilgisayarı kullanıyor chrome açsam o kullanıyor

saytomo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Saytomo Sayto
İlgilendiği Kategoriler
Hayatı tutkularıyla yaşamak.
Herhalde Windows 10 kullanıyorsun. İstersen bir de Windows 7'ye geçmeyi deneyebilirsin. Artık DirectX 12 desteği mevcut.

civili

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
idris bilgin
Sistem özelliklerini paylaşır mısın?

civili

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
idris bilgin
Aaa kusura bakma :) Görev yöneticisini açarak güncel bir ss atar mısın işlemci kullanımını 100 yapan uygulamanın alt sekmeleriyle birlikte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Aaa kusura bakma :) Görev yöneticisini açarak güncel bir ss atar mısın işlemci kullanımını 100 yapan uygulamanın alt sekmeleriyle birlikte.
sorun değil :) fotoğraf:https://hizliresim.com/V5XLQQ

neyyi açarsam yükseliyor o ve acayip yavaşladı bilgisayar zor açılıyor resmen ısınma sorunu vb de yok

civili

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
idris bilgin
Chroma eklenti olarak herhangi bir reklam engelleyici kullanıyor musun youtube reklam engelleyici gibi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Ali Çelik
bence temiz bir format at bilgisayara derim açıkcası benim akrabağımın sistemi böyle anlattıklarınız gibi çok ağırdı format atınca jet gibi oldu bilgisayar açıkcası

Top Bottom