MuhammedquLer
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
HayırÜzerinde küçük bi tuş görebiliyomusun
HayırÜzerinde küçük bi tuş görebiliyomusun
bios ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsinHayır
Kardeşim 1 sayfaya geç bakalım neler yazmışım orda ondan sonra bunu demeyi denesen?bios ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin
Kardeşim gözümüzden kaçmış demekki yardımcı olmaya çalışıyorumKardeşim 1 sayfaya geç bakalım neler yazmışım orda ondan sonra bunu demeyi denesen?
Kusura bakma bu sorunu cözememek baya asabi etti beni ilk defa böyle bir şey yaşıyorumKardeşim gözümüzden kaçmış demekki yardımcı olmaya çalışıyorum
Sorun değil bende bu sorunu yaşadım hemde uzun bir süre 4ghz işlemci 2.37 nin üstüne çıkmıyodu meğerse anakartta tuş varmış görev yöneticisinden bi resim atsanaKusura bakma bu sorunu cözememek baya asabi etti beni ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
Sorun değil bende bu sorunu yaşadım hemde uzun bir süre 4ghz işlemci 2.37 nin üstüne çıkmıyodu meğerse anakartta tuş varmış görev yöneticisinden bi resim atsana
sabit 1.58 ve kullanım yüzde 51 i geçmiyor cpu yük bindirmeme rağmen böyle geçmiyor.sabit mi frenkans yoksa yükselip alçalıyomu
Benim Yaşadıgım sorunun aynısı ben tuşla hallettim istersen anakartın incelemesine baksabit 1.58 ve kullanım yüzde 51 i geçmiyor cpu yük bindirmeme rağmen böyle geçmiyor.
Baktım bulamadım .Benim Yaşadıgım sorunun aynısı ben tuşla hallettim istersen anakartın incelemesine bak