İmzanı göremiyorum ama muhtemelen cpu gpu ya darboğaz yapıyorValorant da Cpu kullanımı yüksek oluyor fakat gpu kullanımı hep 40 altında oluyor neden söyler misiniz
Sistem imzada
sanmıyorumİmzanı göremiyorum ama muhtemelen cpu gpu ya darboğaz yapıyor
Valorant için gayet normal bir şey bu. Valorant CS GO gibi işlemciye ağırlık veren bir oyun. Ve senin ekran kartın performanslı, iyi bir ekran kartı olduğu için gücünü fazla harcama gereği duymuyor.Valorant da Cpu kullanımı yüksek oluyor fakat gpu kullanımı hep 40 altında oluyor neden söyler misiniz
Sistem imzada
Post automatically merged:
Şu an oyunda olmadığım için ss atamam kb
O zaman darboğaz olamaz dediğiniz gibi arka planda cpu yu tüketecek uygulqma varmı ayrıca valorant grafik kartına yüklenmediği için öyleIntel i5 9.nesil f serisi MSI ventus gtx 1660 super OC MSI B365M PRO-VH 1x16GB HyperX ram 2666mhz CL16 Corsair Spec Delta kasa 550w 80+ psu Toshiba OCZ 500gb m2 ssd Ekipman:Alienware AW768 pro klavye+Logitech g300s + mousepad Steelseries arctis 1Viewsonic XG2405 144hz 1ms
Post automatically merged:
sanmıyorum
MuhtemelenO zaman darboğaz olamaz dediğiniz gibi arka planda cpu yu tüketecek uygulqma varmı ayrıca valorant grafik kartına yüklenmediği için öyle