Neler Yeni

Cpu o.c yapma ve CPU soğutucu önerisi

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kürşat
Elimde r3 3100 işlemci var.
Buna oc yapmak istiyorum yt de 4.5 ghz ye kadar yaptıklarını gördüm ama hangi değerlerle yaptıklarını söylemiyorlar , elinde rakamlar olan varmı kaça kadar yapabilirim.
Ghz 4.5 dayken kaç frekans vermeliyim.

Bide 200-250 tl bütçe ile işlemci soğutucu arıyorum amd wraith sheald mi ne en ilk i var yani performans ne kadar değişir.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
oc ayarlarını bilmiyorum da 200 liralık soğutucu oc yaptıktan sonra tutmaz bence

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Silikon şansın önemli ben stok soğutucu ile dahi 4.4 yapıp aida64 testinde 95 derecenin altında tutabiliyorum. 94 civarı kaliyor oyunlarda ise 65 75 lakin şuan 360mm kullanıyorum tabii

abcdefg1234

80+ Silver
Elimde r3 3100 işlemci var.
Buna oc yapmak istiyorum yt de 4.5 ghz ye kadar yaptıklarını gördüm ama hangi değerlerle yaptıklarını söylemiyorlar , elinde rakamlar olan varmı kaça kadar yapabilirim.
Ghz 4.5 dayken kaç frekans vermeliyim.

Bide 200-250 TL bütçe ile işlemci soğutucu arıyorum amd wraith sheald mi ne en ilk i var yani performans ne kadar değişir.
İşlemcinize CTR 2.0 diagnostic testini yapın size slikon kalitenizi ve yapabileceğiniz bir kaç overclock ve undervolt değeri önerecek. O değerleri referans alıp +/- voltaj veya frekans değerlerini deneyerek stabil overclock ayarınızı bulabilirsiniz

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcinize CTR 2.0 diagnostic testini yapın size slikon kalitenizi ve yapabileceğiniz bir kaç overclock ve undervolt değeri önerecek. O değerleri referans alıp +/- voltaj veya frekans değerlerini deneyerek stabil overclock ayarınızı bulabilirsiniz
Teşekkürler ederim. İşlemci soğutucusu hakkında önerin varmı yada 200-250 tl lik bi işlemci soğutucusu çok bi değişim göstermez mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

oc ayarlarını bilmiyorum da 200 liralık soğutucu oc yaptıktan sonra tutmaz bence
Zaten normal faniyla kaldirabildigi değerler bunlar ben fazladan bi kac mhz derdindeyim 4.5 değilde 4.7 olsum mesela

Silikon şansın önemli ben stok soğutucu ile dahi 4.4 yapıp aida64 testinde 95 derecenin altında tutabiliyorum. 94 civarı kaliyor oyunlarda ise 65 75 lakin şuan 360mm kullanıyorum tabii
Şuan bilgisayarı açamam ama anakart imdan bulamaz miyiz silikon degerini

Anakart dan bulabilir miyiz silikon kalitesini

Top Bottom