CPU-PSU bağlantı pinleri.

h.basri.s

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar merhaba, benim kullandığım ana kart msı şu modeli:

bu anakartın üst kısmında 8+4 lük cpu pin girişi var ama psumda bu pin mevcut değil ve intarnette pek bilgi bulunmuyor bana bu sorunu nasıl çözeceğimi ve bir ürün almam gerekiyorsa linkini atabilirmisiniz?

8pin ekstrem hız aşırtma yapılmayacaksa yeterlidir. Dert edilecek bir durum yok.

8pin ekstrem hız aşırtma yapılmayacaksa yeterlidir. Dert edilecek bir durum yok.
benim 8 pin dolu fakat 4 pin boş ve bunu biliyorum ama 4 pini doldurmak istiyorum bi çozümü yok mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an kullandığınız PSU nedir?
psu modeli bu.

MolEX var , dönüştürücü alabilirsiniz ama gerek yok. Dönüştürücüler var normalde ama buna gerçekten ihtiyacınız var mı? 8 pin zaten yeterli genel anlamda. İşlemciniz nedir? Hız aşırtma yaptınız mı?

MolEX var , dönüştürücü alabilirsiniz ama gerek yok. Dönüştürücüler var normalde ama buna gerçekten ihtiyacınız var mı? 8 pin zaten yeterli genel anlamda. İşlemciniz nedir? Hız aşırtma yaptınız mı?
r5 3600 işlemcim hız aşırtma yapmadım ama yapacağım araştırma yapıyorum şuan biraz hız aşırtmaya felan meraklıyım o yüzden

r5 3600 işlemcim hız aşırtma yapmadım ama yapacağım araştırma yapıyorum şuan biraz hız aşırtmaya felan meraklıyım o yüzden
Yine gerek yok, paranızı boşuna harcamayın, böyle de hız aşırtma yapabilirsiniz.

Geri