Yardım Cpu soğutucu tavsiyesi lazım 3.500tl

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Bütçe
3500
Arkadaşlar uzun lafın kısası bütçem 3.500 tl hava soğutma, sıvı soğutma fark etmez performans manyağıyımdır tipi yonca malphite’a bile benzese performans iyiyse alır geçerim araştırmalarım sonucu şunda en fiyat performans soğutucular bunlar foto da atıyorum diğer tabloysa 14600k 200w dayken nasıl soğuttukları tablo daki diğer bütün soğutucuları inceledim en fiyat performans olan bunlar gibi duruyor benim bütçem de sanki? Tabloyu aldığım video link:
Not: işlemci 7800x3d anakart MSİ mag b650 tomahawk wifi

Ekler

• IMG_1113.webp
    IMG_1113.webp
    113.2 KB · Hit: 26
  • IMG_1085.webp
    IMG_1085.webp
    222.8 KB · Hit: 22
Arkadaşlar uzun lafın kısası bütçem 3.500 tl hava soğutma, sıvı soğutma fark etmez performans manyağıyımdır tipi yonca malphite’a bile benzese performans iyiyse alır geçerim araştırmalarım sonucu şunda en fiyat performans soğutucular bunlar foto da atıyorum diğer tabloysa 14600k 200w dayken nasıl soğuttukları tablo daki diğer bütün soğutucuları inceledim en fiyat performans olan bunlar gibi duruyor benim bütçem de sanki? Tabloyu aldığım video link:
Hava soğutma candır, al bunları kökle performansı.

Kullanıyorum gayet memnunum ayar vs. Yapmayı pek bilmiyorum yapabildiğim kadarıyla gayet işime yarıyor.
bütçe 5 e falan esnese sıvı soğutma da bakılabilir. Ama bütçe 3500 müş, o kadarsa zorlamanın alemi yok al kule tipi geç :D

bütçe 5 e falan esnese sıvı soğutma da bakılabilir. Ama bütçe 3500 müş, o kadarsa zorlamanın alemi yok al kule tipi geç :D
Aynen öyle bende sıvı soğutma alacaktım fakat belli bi ömrü olsuğu için vazgeçtim. performansı yetermi yetmezmi ve kasama sığmama riskini vardı kule tipi alırsam eğer ama aldım sığdıda gayet iş görüyor.🙂

Mp7 fsp al geç

rgb ram önünü kapatmıyor diye öneriyorsun dimi :D performansı da iyi phantom spirit, ak 620, FROZN A620 benzer performanstalar.
Evet 🤣🤣hem önünü kapatmıyor hemde taş gibi soğutucu elime biraz para geçsin yedekte tutmak için 1 tane beyazı çıkmazsa eğer alacağım

Thermalright düşünürsen daha yeni inceleme konusu paylaştım fikir edinmiş olursun

Geri