Crack After Effects güvenli mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

pEmirq

80+
Reaksiyon skoru
10
Selamlar. Bugün Parsmazi'nin Discord sunucusundan After Effects 2020 indirdim. Virüs olup olmadığına inanamadığım için bazı antivirüslere tarattım ve sonuçlar şunlar:
Kaspersky'a dosyayı tarattım tehdit yok. Titiz birisi olduğum için orijinaller dışında çoğu şeye güvenmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

İndirdiğim programların %90 I crack ve şunu söyleyim affete efecti ne zaman indirsen pc kafayı yiyor

8 mblık exe dosyası, devamı nerede ?
Virüs taraması için her şeyi atman lazım yoksa bir işe yaramaz.

İndirdiğim programların %90 I crack ve şunu söyleyim affete efecti ne zaman indirsen pc kafayı yiyor
Ne olarak yiyor?

8 mblık exe dosyası, devamı nerede ?
Virüs taraması için her şeyi atman lazım yoksa bir işe yaramaz.

Ne olarak yiyior?
Oyunlarda olsun internette gezinirken olsun 2-3 saniye ekran donuyor

Selamlar. Bugün Parsmazi'nin Discord sunucusundan After Effects 2020 indirdim. Virüs olup olmadığına inanamadığım için bazı antivirüslere tarattım ve sonuçlar şunlar:
Kaspersky'a dosyayı tarattım tehdit yok. Titiz birisi olduğum için orijinaller dışında çoğu şeye güvenmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Setup ve crack dosyalarını VirusTotal'da tarat. Sanırım setup içindeki dosyaları çıkartan bir program vardı ama adını unuttum. Sonra o dosyaları da tarat. Güvenilir bir site olsa bile, her crackte bunu yapıyorum.

Oyunlarda olsun internette gezinirken olsun 2-3 saniye ekran donuyor
Nerelerden indirdin kim bilir.

Setup ve crack dosyalarını VirusTotal'da tarat. Sanırım setup içindeki dosyaları çıkartan bir program vardı ama adını unuttum. Sonra o dosyaları da tarat. Güvenilir bir site olsa bile, her crackte bunu yapıyorum.
20 gbyi taratamazsın tekte.

Nerelerden indirdin kim bilir.

20 gbyi taratamazsın tekte.
Ya ne anlatıyorsun hep bilindik sitelerden indirdim zaten YouTube de videosunu çeken youtuber lar da var affter effect crack inin pc ye zarar verdiği hakkında. Neyse uğraşamayacağım

Bulurum kardeşim, küçük dosyaları bulup topluyorum, 650 MB’a ulaşınca rar yapıp taratıyorum.
Virüsü iki farklı dosyaya bölüp birini başka klasöre birini başka klasöre atarım. Nereden eşleyeceksin iki dosyayı ayrıca exe ve tüm dosyalar olmadan ne virüs dışarı çıkar ne de virüs olduğu belirli olan zararlı aktiviteler çalışır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya ne anlatıyorsun hep bilindik sitelerden indirdim zaten YouTube de videosunu çeken youtuber lar da var affter effect crack inin pc ye zarar verdiği hakkında. Neyse uğraşamayacağım
Kime bilindik kime güvenilir site.
O youtuberler ne korsanı biliyor ne bir şeyi ayrıca telif de yemeleri cabası.

O zarar vermez virüs verir.

Kimse benim soruma cevap vermemiş 😅 yüklesem sıkıntı olur mu olmaz mı anlayamadım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri