Neler Yeni

crack oyun ındırmenın ne gıbı zararları olur

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
yazın pc alıcam ama hıkayelı oyunlara para vermek ıstemıyorum bır kere oynayıp bır daha yuzune bakmayacagım için almak ıstemıyorum crack ındırsek saglamındır den falan pc ye bısey olurmu virus gibi bazılarına mınıng vırusu bulasıyormus ekran kartını somuruyormus onun gıbı dahaonce saglam ındırden assaısns creed oyunlarından 3 tanesını ındırdım problem cıkmadı ama genede bişey olurmu
burada bişi olmaz ama karşıda hesabı :)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
yazın pc alıcam ama hıkayelı oyunlara para vermek ıstemıyorum bır kere oynayıp bır daha yuzune bakmayacagım için almak ıstemıyorum crack ındırsek saglamındır den falan pc ye bısey olurmu virus gibi bazılarına mınıng vırusu bulasıyormus ekran kartını somuruyormus onun gıbı dahaonce saglam ındırden assaısns creed oyunlarından 3 tanesını ındırdım problem cıkmadı ama genede bişey olurmu
20 sayfa crack konumuza hoşgeldiniz. :kekw:

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Her korsan yazılımda Mining virüsü, trojen veya her hangi bir virüs olacak diye bir şey yok. Bazı illegal paylaşımların, farklı şekilde farklı amaçlarda doğrultusunda, oyun dosyalarının içine konulabiliyor. Yani bu tarz illegal yani korsan yazılım veya oyunları yüklendikten sonra antivirüs taraması yapılabilir. Eskisi gibi her dosyayı veya crack girişlerini tehdit olarak algılamıyorlar. Gerçekten zararlı yazılım var ise tespit edecektir. Düzenli olarak Kaspersky, malwarebytes ile virüs taraması yapılabilir.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
geçin dalganızı iyi yapıyorlar türkçe getirmeyerek.
Crack oynamak ile Türkçe dil desteğinin zerre ilgisi yok bu arada. siz böyle saçma saçma konuşmaya devam edin :D
Siz sanıyorsunuz ki diğer ülkeler crack oynamıyor her halde? 🤣

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
geçin dalganızı iyi yapıyorlar türkçe getirmeyerek.
Çok merak ettiğim konulardan biri bu tr dil ile crackin alakası nedir? Bu cracki türkler çıkartmıyor sonuçta.

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Oyunu iyice taratırsan bir şey olmaz. Tarattıktan sonra da en fazla crack hatası alırsın veya çok düşük ihtimal buglara veya oyun ortası kapanma falan yaşarsın.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ

Hacım sporcu abladan indir oyunu kurmadan önce hibit silici yükle ondan sonra kurulumu hibit izleyici ile yap oyun ile işin bitince günlük dosyalarından olduğu gibi sil yüklenmeden önceki haline dönecektir merak etme :)

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok merak ettiğim konulardan biri bu tr dil ile crackin alakası nedir? Bu cracki türkler çıkartmıyor sonuçta.
Saçmalıyorlar olay bu :D ilgisi falan yok aslında. sanki başka ülkeler sıfır Crack. Neymiş bizim ülkede daha çok oynanıyor. Kaynağını getirsin bakayım il önce. yoksa Trust me Bro mu?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Geçen rdr2 yükledim oyun çöküp duruyor 😀 Orjinalden şaşmamak lazım satın alıcam ben de

Jokester

80+ Bronze
Crack oynamak ile Türkçe dil desteğinin zerre ilgisi yok bu arada. siz böyle saçma saçma konuşmaya devam edin :D
Siz sanıyorsunuz ki diğer ülkeler crack oynamıyor her halde? 🤣
yine boş yorum. eminim yoktur. merak etme ben bu işlerin içindeyim zaten neyin ne olduğunu görüyorum. game developer onlarca arkadaşım var. yerelleştirme çalışmalarının nasıl yapıldığından bile haberiniz olduğunu sanmıyorum. benim için hava hoş ingilizce oynar geçerim. dünyanın en ucuz steaminin olduğu ülkede hala crack savunuluyorsa iyi yapıyorlar.

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Güvenilir bir siteden indirdiğin müddetçe herhangi bir sıkıntı yaratmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,253
Üyeler
167,280
Son üye
thePsycho
Top Bottom