Bununla ilgili bir sürü konu var hiçbişeyde olmamış. Lütfen yardımcı olunuz DM gibi biryerden.forumda yasak crack önerisi
Uğraşırım sorun yok okuldan sonra zamanım çok boşuğraşmak istemezsen 20tl ye steam hesapları satılıyor onlardan satın alıp oyna
Bakın azıcık ama azıcık araştırmayla bile nasıl yapacağınızı öğrenirsiniz. Burada korsana destek vermiyoruz lütfen kendi imkanlarınızla öğrenin.Merhaba dostlar bildiğiniz gibi oyublar artık çok pahalı. Bende sevdiğim oyunları oynamak istiyorum bu yüzden torrent falan lazımmış. Bu işlerden hiç anlamam nasıl yapılır acaba ?
Youtubeda falan var mıdır ? Virüslü falan cıkar diye korktum biraz pek bulaşmadım ondan.Bakın azıcık ama azıcık araştırmayla bile nasıl yapacağınızı öğrenirsiniz. Burada korsana destek vermiyoruz lütfen kendi imkanlarınızla öğrenin.
Hocam korsan oyunlardan korkun ben bu yüzden 3 tane password grabber virüsü yedim.Youtubeda falan var mıdır ? Virüslü falan cıkar diye korktum biraz pek bulaşmadım ondan.
Kötü olmuş hocam ama ne yapayım oyuna 1000 tl bayiliyorsun internetin yokken oynayamiyorsun lisans aliyorsun resmen. Bi tane korsan oyunum var (minecraft) internetim yokken tek onu oynayabiliyorum çok garip.Hocam korsan oyunlardan korkun ben bu yüzden 3 tane password grabber virüsü yedim.