Neler Yeni

Crackli pes2021 indirmek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,635
İsim
Taha yücel
Indircemde değil sadece sorcam ama diyelim ki indirdim pes2021 crackli kurdum sonra pc ye virus bulasip bulasmadini antivirus programindan tespit edilirmi edilirse çözülürmü

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Antivirüs programı %100 korur diye bir şey yok. Virüsüne bağlı. İyisi mi satın al.

AKKOC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kayra AKKOÇ
Sorunun cevabı bu değil ancak crack indirip online oynayacaksan steam üzerinden kullanmadığın bir hesap açmanı öneririm. Steam satın alımı gibi görüneceği ve dlc lerde ekleneceğinden dolayı steam hesabın ban yiyebilir. Bana kalırsa crack kullanmamanı öneririm tabi.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Sorunun cevabı bu değil ancak crack indirip online oynayacaksan steam üzerinden kullanmadığın bir hesap açmanı öneririm. Steam satın alımı gibi görüneceği ve dlc lerde ekleneceğinden dolayı steam hesabın ban yiyebilir. Bana kalırsa crack kullanmamanı öneririm tabi.
Crack indirirse online oynayamaz

Nachi

80+ Platinum
Ya ucuz oyun zaten satın alsana
niye satın alsın ben mesela telefondan bile Minecraft apk yükleyip orjinalinden farksız xbox hesap baglı oynuyom iphone alamam oyüzden de apksız cracksiz olurmula sanki sen de bir zamanlar crackli indirmedin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Crack indirirse online oynayamaz
online çevirme yollarını bulsun çokmu zor ben the foreste yaptım

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,635
İsim
Taha yücel
Şuan indirmeyeceğine inandım
Napim abi para yok yasaklar geldi ama kesin bişey yok crackli indirirsem virüsten korkuyorum o yüzden indirmeyede bilirim

2020 ve 2021 oyunları da crack üzerinden online oynanabiliyor steam satın alımı gibi görünüyor ve direk kütüphaneye ekleniyor...
E bu dolandiricilik olmuyormu

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
niye satın alsın ben mesela telefondan bile Minecraft apk yükleyip orjinalinden farksız xbox hesap baglı oynuyom iphone alamam oyüzden de apksız cracksiz olurmula sanki sen de bir zamanlar crackli indirmedin

online çevirme yollarını bulsun çokmu zor ben the foreste yaptım
Korsana teşvik yasak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom