Neler Yeni

Crackli rdr2nin save dosyasınını bilgisayarımda bulamıyorum lütfen yardım edin

Vendır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Taşar
Arkadaşlar selamlar neden crackli olduğunu açıklamıyacağım çünkü malum sebeplerden dolayı her neyse rdr2 oynarken yüzde 43e geldim ve oyun aniden kapanmaya başladı düzeltemedim bendesave dosyasını alıp silip tekrardan yüklemeye çalışacağım fakat belgelerde falan profiles kısmı yok yardım ederseniz sevinirim nereden bulabilirim veya bu kapanma sorununu nasıl düzeltirim 1 yıldır bu anı bekliyordum fakat şimdide kapanıp duruyor

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Arkadaşlar selamlar neden crackli olduğunu açıklamıyacağım çünkü malum sebeplerden dolayı her neyse rdr2 oynarken yüzde 43e geldim ve oyun aniden kapanmaya başladı düzeltemedim bendesave dosyasını alıp silip tekrardan yüklemeye çalışacağım fakat belgelerde falan profiles kısmı yok yardım ederseniz sevinirim nereden bulabilirim veya bu kapanma sorununu nasıl düzeltirim 1 yıldır bu anı bekliyordum fakat şimdide kapanıp duruyor
Documents\Rockstar Games\Red dead redemption 2\profiles.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,566
İsim
Emre
Discord
necromancerr

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,646
İsim
Hacı
Repack falan mı indiriniz. Repack indirdiyseniz hangi repack nereye save alıyor ona bakmalısınız.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,566
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yt den İngilizce kaynaklara bakmanızı öneririm ben genellikle öyle yapıyorum
epicten almıştım bide ordada doğrulama yapmak işkence keşke doğrulamayı dahada kolaylaştırsalar steam gibi

Vendır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Taşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Ben değil ama bir arkadaşım(yersen) bu oyunu crackli oynuyordu. pc değiştireceği zaman save dosyası olayı aynı olmuştu. Yeniden yüklediğin oyunu bi 15-20 dk oynadı save dosyası oluştu. Sende öyle yap. biraz oyunu oyna ilk save noktasına gelki save dosyası oluşsun sonra değiştir.

Top Bottom