O oyun hile dışında hiç bir şeylen oynanmaz.gamepad ile oynanmaz o oyun
Arkadaşlarım için 1-2 kere girmiştim de pek bana göre değil.O oyun hile dışında hiç bir şeylen oynananmaz.
Niye düzgün ve hızlı tıkladığın zaman iş bitti olta kullandığın ve sağ sol yaparak vurduğun zaman iş biter beceremeyip suç atmakda iyiymiş .O oyun hile dışında hiç bir şeylen oynanmaz.
Hocam adam bana 2 metre mesafeden vuruyor aralıksız ve vuramıyorsun çünkü mesafesi çok.Niye düzgün ve hızlı tıkladığın zaman iş bitti olta kullandığın ve sağ sol yaparak vurduğun zaman iş biter beceremeyip suç atmakda iyiymiş .
Biz ona 'rekt' diyoruz tabii karşılaşmadığım için bir şey diyemeyeceğim 4-5 bloktan sonrası makro veya hiledir zaten o kadar uzaktan vurduklarınıda zannetmiyorum ben.Hocam adam bana 2 metre mesafeden vuruyor aralıksız ve vuramıyorsun çünkü mesafesi çok.
Ve eminim hile olduğuna.
Bedwars'tu hocam ama cidden adam önüne çıkar çıkmaz 2 - 3 blokluk mesafe yaptı hemen .Biz ona 'rekt' diyoruz tabii karşılaşmadığım için bir şey diyemeyeceğim 4-5 bloktan sonrası makro veya hiledir zaten o kadar uzaktan vurduklarınıda zannetmiyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi modda oldu bu.
İyi oynayan denk gelmişsiniz hangi sunucuydu ve mi so mu ?Bedwars'tu hocam ama cidden adam önüne çıkar çıkmaz 2 - 3 blokluk mesafe yaptı hemen .
Craft rise.İyi oynayan denk gelmişsiniz hangi sunucuydu ve mi so mu ?
Craftrise daki vuruş olayı bi tık farklı sıkıntı olmuştur belki.Craft rise.
Eğer bir hypixel olsa inanırdım adam pro derdim ama güven vermedi adam çok fazla şüpheliydi.