RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,077
Çalarım ki telif hakkı yok heheSeriyi çalmayın ha ben başlattım ben devam edeceğim.
Çalarım ki telif hakkı yok heheSeriyi çalmayın ha ben başlattım ben devam edeceğim.
Herkes yapabilir, yok öyle yağma.Seriyi çalmayın ha ben başlattım ben devam edeceğim.
Ben tipini daha çok merak ediyorum var mı instası falan ?Vahit abimin kaç sene bonus kafa olduğunu çok merak ediyorum.
Keremin kıvrak zekası işte.Herkes yapabilir, yok öyle yağma.![]()
Vahit abimin kaç sene bonus kafa olduğunu çok merak ediyorum.
Ohh o durumlari bilirim. Yürüyorsun ama bosluktasin. Yada gece karanlik oldunda. Yatakta kara kara düsünürsün.Sağlamlık keşke bazılarının karakterlerindeki elementlerden olsaydı . O zaman bunları söylecek duruma gelmezdik. Ne çok felsefe yaptım ya. 7 aydır felsefe görmeyince tabi insan biraz doluyor .
Var öyle yağma Kerem'ciğim. Sertifika almak için elimden geleni yapacağım.Herkes yapabilir, yok öyle yağma.![]()
Eğer beni yapmazsan çalarım. (!)Seriyi çalmayın ha ben başlattım ben devam edeceğim.
donanimarsivi.com
Sonunda farkına vardın.Bu "Vahit" ve "Memed" deme akımını da ben yaptım.
Ulan ben meğersem ne boş adamışşım.
CrazyreignxdBen tipini daha çok merak ediyorum var mı instası falan ?![]()
Kara kara düşüncelerin içinde yatmaktayım abi .Ohh o durumlari bilirim. Yürüyorsun ama bosluktasin. Yada gece karanlik oldunda. Yatakta kara kara düsünürsün.
Vayt revıns ı merak ediyorum moruq.Crazyreignxd