A ankara06 80+ Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim ankara06 Perşembe, 21:10 #1 Creality ender3 v2 crtouch vs Anycubic kobra go Hangisini almalıyım 2 gün içinde alacağım yardımcı olursanız sevinirm
Creality ender3 v2 crtouch vs Anycubic kobra go Hangisini almalıyım 2 gün içinde alacağım yardımcı olursanız sevinirm
Xenovian 80+ Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 264 Dahası Reaksiyon skoru 109 İsim M.Rüzgar Özen Perşembe, 21:14 #2 Ender serisinden gitmeyi tercih etmiştim, memnunum.
A ankara06 80+ Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim ankara06 Perşembe, 21:48 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Xenovian yazmış: Ender serisinden gitmeyi tercih etmiştim, memnunum. Devamı için tıklayın... hocam benimde aklım enderden yana fakat ilk defa başlayacağım kobra go yeni başlayanlar için ideal gibi duruyor karar veremedim
Xenovian yazmış: Ender serisinden gitmeyi tercih etmiştim, memnunum. Devamı için tıklayın... hocam benimde aklım enderden yana fakat ilk defa başlayacağım kobra go yeni başlayanlar için ideal gibi duruyor karar veremedim
A Alperenkypnr 80+ Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Alperen Kayapınar Perşembe, 21:52 #4 Yazlım çeşitliliği ve özelleştirilebilir parçalar az anycubic de. Ender 3 v2 üzerine yüzlerce kaynak, yazılım vs var
Yazlım çeşitliliği ve özelleştirilebilir parçalar az anycubic de. Ender 3 v2 üzerine yüzlerce kaynak, yazılım vs var